Profile number 106769

Uniek bedrijf in originele koffie beleving op locatie

18/08/2023 Date added

Located in

West-Nederland

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Zuid-Nederland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Dit dynamische bedrijf is actief in de markt van hoogwaardige koffie belevenissen op locatie. Het bedrijf heeft in zeer korte tijd naam en faam gemaakt met haar originele Italiaanse koffiekarren en koffiebar(ren). Door persoonlijke aandacht, een stijlvolle uitstraling, flexibele oplossingen en hoge mate van service & kwaliteit heeft het bedrijf in record tempo een groot netwerk van (repeterende) klanten opgebouwd.

De onderneming is gevestigd in de Randstad, maar is niet locatie gebonden. Naast de huidige eigenaar worden de koffiekarren en koffiebar(ren) bemand door ervaren barista(s) welke op afroepbasis beschikbaar zijn. Dit vereenvoudigd verdere groei zonder additionele investeringen.

Het werkgebied is landelijk, maar de meeste activiteiten vinden plaats in midden-Nederland. Belangrijkste klanten en markten bestaan uit gemeenten, commerciële bedrijven, weddingplanners, overheden, festivals, feesten en partijen.


Other

De verwachte omzet van 2023 bedraagt € 225.000 met een Ebitda van € 75.000. De verkoopvraagprijs is vastgesteld op € 225.000,-.

De huidige eigenaar wil het bedrijf verkopen om dat hij zich verder wil gaan toeleggen op andere activiteiten. Hij is bereid om gedurende een vooraf overeen te komen periode de koper goed te begeleiden en of in te werken in dit bewezen concept.

De koper kan een strategische partij zijn met groeiambities in mobiele koffie belevenissen of een MBI-kandidaat met affiniteit voor koffie en catering.

Een unieke kans voor een enthousiaste starter of strategische koper.

 


Photos
Uniek bedrijf in originele koffie beleving op locatie
Region
West-Nederland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000