Profile number 105943

Vlaaienspecialist Den Bosch

07/02/2023 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Retail food

Type of company

Other

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Deze franchise onderneming in vlaaien is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. De franchiser heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van een unieke productlijn met toppers als de Red Velvet en de New York Cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.


Company activities

Vlaaienspecialist in Den Bosch

Hoofdstad van Noord-Brabant met 150.000 inwoners heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. De vestiging van de vlaaienspecialist is gelegen aan de rand van het centrum en is per auto bereikbaar. Het markante hoekpand dat aan ligt aan het stromende water van de Binnendieze is goed zichtbaar voor de consument.

De vestiging in Den Bosch heeft 20 zitplaatsen binnen die uitkijken op de Binnendieze, een heerlijke plek in de stad waar je een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook worden er volop macarons en bonbons verkocht. Omzetmogelijkheden alom!


Photos
Vlaaienspecialist Den Bosch
Region
Noord-Brabant
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
0 - 100.000