Profile number 103925

Bouw- en Loodgietersbedrijf

02/12/2021 Date added

Located in

Utrecht

General information

Sector

Construction

Type of company

Building constractors

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

> 5.000.000

Asking price

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Earnings before taxes

€ 500.000 - € 1.000.000


Company history/background

De firma voert al meer dan 30 jaar diverse werkzaamheden op alle facetten van het onderhoud voor de toonaangevende woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en particulieren in Utrecht . De onderneming is in 1967 opgericht. De huidige directievoering wordt gevormd door zijn dochter en echtgenoot. De firma werkt met een ‘No Nonsense’ mentaliteit waarbij de norm afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat. What you see is what you get. Vakbekwaam Service gericht/Flexibel Innovatief /Ondernemend Betrouwbaar/Transparant Betrokken/Ketengericht

Missie
De missie van de firma is om de opdrachtgevers te faciliteren bij het vormgeven van hun vastgoedstrategie om zo het  woon- en gebruikersgenot van de huurders van de opdrachtgevers te vergroten.


Company activities

Onderhoud, reparatie en renovaties en verbouwingen. Daarnaast storingsdienst en calamiteiten management voor meestal Woningcorporaties. 


Unique selling points

De firma biedt een totaalconcept aan en ontzorgt de klant in het hele proces van bouw, verbouw en regelen hierbij alles wat nodig is en passend is bij de wensen van de klant. 


Other

Wij zijn op zoek naar een strategische koper uit de bouw sector die op zoek is naar schaalvergroting en goede vakmensen. Ook MBI kandidaten met ondernemerskwaliteiten en bouw specialisatie mogen reageren op deze advertentie. 


Bouw- en Loodgietersbedrijf
Region
Utrecht
Sector
Construction
Type
For sale
Turnover
> 5.000.000
Overname
2.500.000 - 5.000.000