Profile number 103322

Goed draaiende tabak-en gemakzaak aangeboden

15/07/2021 Date added

Located in

Gelderland

Also interesting for this region (s)

  • Utrecht
  • Zuid-Holland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Mixed business

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Deze tabak-en gemakzaak bestaat al 27 jaar,en heeft altijd goede omzetten gerealiseerd. Beschikt over een grote vaste clientèle, die met de toekomstige wetgeving (op tabaksgebied) alleen maar zal toenemen. Door de jaren heen is het assortiment o.a aangevuld met cadeaus en E-smoke, welke een vogelvlucht gua omzetten hebben genomen!!


Company activities

Naast tabak,sigaretten,sigaren, en benodigde artikelen op dit gebied. Verkopen we ook tijdschriften,kantoorartikelen,feestartikelen,wenskaarten,cadeaus,E-smokers en Vapers (en aanverwante artikelen),cadeau kaarten,Staatsloterij,krasloten,etc,etc.     Daarnaast zijn wij een servicepunt voor de ING, en hebben we ook een inwandig pinapparaat. 


Unique selling points

Door de toekomstige wetgeving,op het gebied van verkoop van tabak, zal deze winkel in de toekomst een monopolie positie gaan bekleden! Daarnaast hebben we een breed assortiment cadeaus, die steeds wisselend is, en een goed rendement oplevert. Evenals ons assortiment E-smoke,Vapers,liquids waarvan we de grootste zijn in een hele grote straal. En door de tabakswetgeving  blijft groeien! Daarnaast zijn we een ING service punt, met zoals gezegd een pinapparaat. Welke beide zorgen, niet alleen voor een vast inkomen, maar ook voor heel veel aanloop!


Other

Dit is een uitstekende winkel voor iemand die niet te veel wil investeren, en toch een bepaalde zekerheid wil hebben. Daarnaast is er nog heel veel ruimte om te groeien, en je eigen ideeën erin te leggen!


Goed draaiende tabak-en gemakzaak aangeboden
Region
Gelderland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
100.000 - 250.000