Profile number 102282

Patent tbv horeca & catering

23/11/2020 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Onze opdrachtgever heeft een conservering systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat in eerste bedoeld is voor toepassing in de horeca en catering.

Producten die normaliter niet langer dan 3 dagen bewaard kunnen/mogen worden, kunnen/mogen via deze techniek  6 dagen bewaard worden

De vinding kan zorgen voor een betere planning van de mise en place. Door de 48/72 uurs regeling voor bereide producten zullen meestal 2 maal per week dezelfde producten moeten worden bereid. En veel producten moeten worden weggegooid.

Via deze techniek  kan gedurende 7 dagen gebruik van bereide producten worden gemaakt.

 


Company activities

Voordelen:

  • Producten hoeven niet meer weggevroren te worden.
  • Vanwege eenmalige productie wordt enorme tijdwinst behaald.
  • Minder werkdruk voor het personeel.
  • Praktische opslag; ruimtebesparing
  • Regenereren met behulp van de uitvinding garandeert dat de producten op de juiste temperatuur worden geserveerd.
  • De vraagprijs voor het patent is gesteld op € 250.000 in combinatie met royalties.

Patent tbv horeca & catering
Region
The Netherlands
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
100.000 - 250.000