Profile number 102020

Gezonde Hardloopspeciaalzaak in Zoetermeer.

25/09/2020 Date added

Located in

Zuid-Holland

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Noord-Holland
  • Zuid-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Sporting goods store

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De Formule begon in 1988 toen een aantal fervente lopers en eigenaren van sportwinkels de koppen bij elkaar stak. Samen besloten zij een winkelformule van hardloopspeciaalzaken op te starten De meesten maakten van hun hobby hun beroep; de eerste slogan ‘gerund door runners’ was dan ook snel geboren. De keten groeide daarna met de populariteit van het hardlopen mee. De winkels verbreedden hun assortiment en de adviesfunctie werd steeds belangrijker.


Company activities

Bij alle vestigingen werken uitsluitend ervaren hardlopers die klanten voorzien van een deskundig en persoonlijk advies op hardloopgebied. Een geavanceerde loop- en voetanalyse met video speelt daarbij een belangrijke rol. Wedstrijdatleten, recreatieve lopers en wandelaars vinden zo altijd de schoenen die het best bij hun loopstijl passen.De formule is door de consument zeven keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen Sport: in 2007, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2018.


Unique selling points

In de afgelopen jaren is de formule uitgegroeid tot de bekendste en meest toonaangevende hardloopspeciaalzaak van Nederland. Met winkels in heel Nederland biedt de formule hardlopers in het hele land de hoogste kwaliteit A-merkproducten. Kenmerkend voor de winkelformule is dat klanten er altijd terecht kunnen voor hun vragen over trainingen, wedstrijden en uitrusting.
 


Other

Wij zijn op zoek naar een ondernemer met passie voor Running, goede communactieve eigenschappen, gevoel voor retail met liefst een netwerk in de loopwereld dit kan natuurlijk ook op lokaal niveau zijn.

 


Photos
Gezonde Hardloopspeciaalzaak in Zoetermeer.
Region
Zuid-Holland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000