Profile number 101866

ter overname een groentenwinkel in foodstraat in het westen

21/08/2020 Date added

Located in

Zuid-Holland

General information

Sector

Retail food

Type of company

Fruit & vegetables specialty store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Wij hebben de agf zaak nu 8 jaar in ons bezit. Destijds overgenomen tbv familie maar wegens veranderde  familieomstandigheden hebben wij bedrijfsleider(s) in moeten huren.  Wij bieden onze agf zaak nu  te koop aan.  De winkel is gelegen in een winkelstraat waarin gevestigd Jumbo, viswinkel, twee bakkers, slagerij, kaasboer,  poelier, internationale supermarkt voor produkten uit Amerika en Engeland, gall en gall, trekpleister, modezaak, kapper, traiteur en woninginrichter. Onze straat staat landelijk bekend als een van de betere foodstraten. De reden van verkoop ligt in het feit dat wij ons niet voldoende kunnen richten op de groentenwinkel en er niet in geslaagd zijn om de juiste bedrijfsleider aan te stellen. Het is voor ons nu te belastend. Cijfers zijn niet representatief voor de mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat met het aanwezig zijn van  de ondernemer er een goede beloning uit te halen valt. Daarnaast trekt de markt aan nu


Company activities

Wij produceerden alle maaltijden zelf maar vanwege het gebrek aan leiding/personeel zijn wij genoodzaakt nu ook maaltijden in te kopen en produceren nog een kleiner gedeelte zelf.  Wij staan bekend om onze rauwkostsalades, maaltijdsalades, soepen, vers fruit en voorbewerkte -gesneden- groenten (gemak) In ons verkoopgebied wordt relatief gemakkelijk geld uitgegeven.


Unique selling points

Indien in handen van de juiste persoon: maaltijden en gemaksvoeding met de nadruk op vers. Winkel heeft een ingerichte wasserij-snijerij voor het zelf snijden en wassen van groente. Rational oven, terugkoelkast grote diepvries

Gelegen in een straat waarin alle soorten verswinkels vertegenwoordigd zijn en waar de klant onder luifels winkelt zodat slecht weer geen belemmering is.

Kort parkeren voor de deur en uitgang parkeergarage op 10 meter afstand.

gemiddeld aantal klanten in de week ligt ca. tussen de 950 en 1000


Other

Wij denken dat een enthousiaste ondernemer die bereid is om zelf mee te werken en in staat is een team aan te sturen, hier een prima zaak aan heeft en nog kan uitbouwen. Wij merken dat er behoefte is aan trendfood waar wij momenteel niet op in kunnen spelen.


ter overname een groentenwinkel in foodstraat in het westen
Region
Zuid-Holland
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
0 - 100.000