Profile number 101862

Succesvolle Damesmode Speciaalzaak Kop v Noord-Holland

31/08/2020 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Clothing store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

  • Shares
  • Assets / liabilities
  • To be determined
  • (Legal) merger

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De winkel is al 20 jaar een begrip in de stad en omgeving. De winkel bevindt zich op een A1 locatie waar met name de betere speciaalzaken zijn gevestigd. De winkel heeft een totale oppervlakte van 150 m², waarvan 115 m² verkoopvloeroppervlak en 35 m² magazijnruimte. en een bovenverdieping in gebruik als kantoor/opslag De huur bedraagt € 2300,-- per maand.  


Company activities

Overname van een goed lopende onderneming, gespecialiseerd in damesmode. Door het persoonlijke contact en een uniek samengestelde collectie worden de wensen van de klant ingevuld. De collectie bevindt zich bevindt zich op midden-midden/hoog niveau.


Unique selling points

De damesmodespeciaalzaak heeft een breed aanbod, met een complete modieuze collectie die onderscheidend is in stijl, pasvorm en diversieteit.  De onderneming onderscheidt zich bovendien door advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en men beschikt over een groot vast klantenbestand. De locatie bevindt zich in het centrum van de plaats.


Other

De ondernemer heeft te kennen gegeven de onderneming te willen verkopen. Heeft u ambities om zelfstandig ondernemer te worden of zoekt uitbreiding van een filiaal, dan is deze onderneming een zeer interessante mogelijkheid. 

De overname betreft een activa transactie, overdracht aandelen is ook bespreekbaar. De overnamesom bestaat uit, voorraad, inventaris/inrichting en goodwill. De verkoper is bereid om gedurende de overdrachtsperiode zorg te dragen voor een correcte overdracht.


Succesvolle Damesmode Speciaalzaak Kop v Noord-Holland
Region
Noord-Holland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000