Terug naar het overzicht

Bekijk hier de 5 populairste dieren gerelateerde bedrijven in ons aanbod!

Vandaag is het weer Dierendag, een dag die wereldwijd in het teken staat van dieren. Ook bij Bedrijventekoop.nl laten wij dit natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Hieronder vind je een overzicht van de 5 populairste bedrijven uit onze database die zich bezighouden met dierenwelzijn:
  1. 67064 – Zeer goed lopende dierenspeciaalzaak in Limburg
In Limburg staat een zeer goed lopende dierenspeciaalzaak ter overname aangeboden. Deze speciaalzaak beschikt over een uitgebreide apotheek. Het bedrijf heeft voldoende kennis in huis om klanten van goed advies te kunnen voorzien. Meer informatie >>>
  1. 67082 – Goedlopend dierenpension nabij Deventer in prachtige omgeving
Tussen weilanden in een bosrijke omgeving nabij Deventer wordt een bekend dierenpension met sfeervolle woonboerderij aangeboden. Dit alles is vrij gelegen op een schitterende plek. Bij dit dierenpension staat diervriendelijkheid voorop.
  1. 66992 – Goed renderende dierenspeciaalzaak
De dierenwinkel is een begrip in de wijde omgeving door het zeer vakkundige personeel, brede assortiment en diervriendelijke benadering van de levende have. De verdiencapaciteit is uitstekend, maar er is nog meer groei en rendement mogelijk door te moderniseren. Meer informatie >>>
  1. 66037 – Webshops in medische huisdier producten
De onderneming is gespecialiseerd in antiparasitica, supplementen en diervoeders. De webshops zijn live sinds 2012. Fulfilment gebeurt via een gespecialiseerde externe partij. Afgelopen jaren heeft de onderneming een prima naamsbekendheid opgebouwd. Inmiddels 85.000 klantrecords.
Meer informatie >>>
  1. 67258 – Manege/paardenhouderij
Overnemer/vennoot gezocht voor exclusieve manege uitbating met uitgebreide horeca mogelijkheden. De manege heeft een residentiële ligging en circa 4ha weilanden.
Meer informatie >>>

Benieuwd wat voor bedrijven we nog meer in ons aanbod hebben?

Bekijk dan snel ons volledige overzicht van te koop aangeboden bedrijven!

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod?

  • Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief, waarin wekelijks het nieuwste aanbod voorbij komt!
  • Volg ons dan op TwitterFacebook of LinkedIn!
  • Meld je hier aan voor de zoekservice en ontvang als eerste bericht wanneer een profiel geplaatst wordt!