Terug naar het overzicht

Bedrijfsovernameplein.nl biedt uitkomst voor kleinere segment mkb

Bedrijfsovernameplein.nl, de bedrijfsovernamesite waar vraag en aanbod van bedrijven samenkomen, is vernieuwd. Bedrijfsovernameplein.nl richt zich op het kleinere segment van het mkb; bedrijven met een transactiewaarde tot € 100.000,-. De website bestaat al geruime tijd, maar is vanaf vandaag in een nieuw jasje gestoken. Dit heeft een positieve invloed op de gebruiksvriendelijkheid en het overzicht op de website. Bedrijfsovernameplein.nl en Bedrijventekoop.nl zijn beiden in handen van dezelfde eigenaar. Bedrijfsovernameplein.nl richt zich op de kleinere transacties. “Een logische stap”, zegt Monique Denis, directeur van Bedrijventekoop.nl. “We hebben met Bedrijventekoop.nl een portal in handen dat al 12,5 jaar succesvol actief is. We willen iedereen een oplossing bieden. Door op Bedrijfsovernameplein.nl de bedrijven met een transactiewaarde tot € 100.000,- te plaatsen, wordt een duidelijke segmentatie aangebracht tussen beide websites. Zo krijg je op beide websites gericht bezoek en daarmee de beste reacties op de advertenties.”

Gebruik

Qua functionaliteiten is Bedrijfovernameplein.nl bijna gelijk aan Bedrijventekoop.nl. Het plaatsen van een advertentie, het plaatsen van een reactie of het opgeven van een zoekprofiel is zeer eenvoudig. Door de duidelijke segmentatie van advertenties wordt een kwaliteitsslag gemaakt in de reacties. Bezoekers weten vooraf waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Verder geldt uiteraard dat Bedrijfsovernameplein.nl er alles aan doet om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, om zo een mogelijke match tot stand te brengen. Bedrijfsovernameplein.nl biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor overnameadviseurs.

Samenwerking

Bedrijfsovernameplein.nl en Bedrijventekoop.nl horen bij elkaar, maar zijn ook aparte portals met ieder hun eigen kracht. Juist door de combinatie kunnen zij samen de gehele markt van het mkb bedienen. Bedrijfsovernameplein.nl is er voor transacties tot € 100.000,- en Bedrijventekoop.nl voor transacties vanaf € 100.000,-.