Bedrijf kopen? Profiteer nu van korting!

Ben je op zoek naar een bedrijf om te kopen? Sinds onze oprichting in 2002 is het onze missie om kopers en verkopers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. In deze tijd zijn wij uitgegroeid tot het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. De afgelopen 15 jaar hebben duizenden succesvolle bedrijfsoverdrachten plaatsgevonden, nadat bij ons het eerste contact gelegd is.
 
Om het je nog makkelijker te maken profiteer je alleen dit weekend nog van korting op het plaatsen van een ‘te koop gevraagd’ advertentie of onze zoekservice. Bekijk hieronder snel de voordelen:

Te koop gevraagd advertentie

  • Doorlopende matching met te koop aangeboden bedrijven, je ontvangt een overzicht van actuele bedrijven die aan je wensen voldoen en je krijgt een bericht wanneer een bedrijf geplaatst wordt dat aan jouw zoekcriteria voldoet
  • Zoekende partijen kunnen reageren op jouw advertentie, zo kom je direct in contact met potentiële bedrijven
  • Opname van je zoekprofiel in onze wekelijkse nieuwsbrief van 25.000 abonnees
  • Je ontvangt het boek ‘Bedrijf kopen, bedrijf verkopen’, waarmee jij je optimaal kunt voorbereiden op de koop van een bedrijf
Bekijk hier de actie
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Zoekservice

Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Ben je actief op zoek naar een bedrijf? Met onze zoekservice ben je als eerste op de hoogte wanneer een bedrijf verschijnt dat aan jouw zoekcriteria voldoet. Je ontvangt van ons een mailtje wanneer we een nieuw bedrijf in ons bestand hebben dat aan jouw specifieke wensen voldoet. 

Alleen tot het einde van deze maand profiteer je van korting op deze dienstverlening. Je betaalt nu € 25,- in plaats van € 50,- voor een half jaar of € 37,50 in plaats van € 75,- voor één jaar!

Meld je hier aan