Adverteren

Adverteren

Een bedrijf overnemen? Of wil je juist een bedrijf verkopen? Bedrijventekoop.nl brengt kopers en verkopers van bedrijven snel en doeltreffend met elkaar in contact. Met 80.000 bezoekers per maand is Bedrijventekoop.nl de grootste overnamesite van Nederland. En we groeien nog steeds!
Hieronder vind je de advertentiemogelijkheden per doelgroep:
 

(Startende) ondernemers

Bedrijf gezocht? Of ben je juist op zoek naar een koper voor jouw bedrijf? Plaats dan een profiel op Bedrijventekoop.nl. Ga naar plaats een profiel en volg de instructies.
Je hebt de mogelijkheid om jouw profiel op basis van een abonnement zes maanden lang in beeld te brengen. De eenmalige kosten hiervoor bedragen:
 • € 295,= excl. BTW voor een basis profiel. Dit is een professionele plaatsing waarbij het profiel 1 maal in de nieuwsbrief wordt meegenomen.
Je volgt eenvoudig de verschillende stappen waarbij wij vragen naar bijvoorbeeld de regio, branche, soort bedrijf en wat financiële gegevens. Je kan tevens zelf een beschrijving ingeven. Na het invullen bieden wij extra mogelijkheden om xtra aandacht aan het profiel te geven. Denk hierbij aan:
 
 • Extra opnames in de nieuwsbrief
 • Doorplaatsing van het profiel naar onze buitenlandse varianten  in België; Bedrijventekoop.be, Duitsland; Firmenzukaufen,de of Spanje; Bizalia.com
 • Vermelding op de homepage
 • Vermelding als uitgelicht profiel
 

Adviseurs

Treed je namens jouw cliënten op als intermediair bij de aan- en verkoop van bedrijven? Dan kan Bedrijventekoop.nl je heel wat werk uit handen nemen. Speciaal voor overnameadviseurs hebben wij een platform ontwikkeld waar je vkan genieten van de volgende voordelen:
 
 • Toegang tot het besloten platform met profielen die alleen zichtbaar zijn voor specialisten
 • Direct inzien van contactgegevens bij profielen van andere aangesloten partners
 • Gemakkelijk online beheren van je profielportefeuille
 • Lid met je hele organisatie door het koppelen van meerdere emailadressen aan je bedrijfsaccount
 • Gratis gebruikmaken van onze zoekservice (t.w.v. € 75,-)
 • Ledenkorting op een virtuele dataroom bij Intralinks
 • Toegang tot onze platforms in Duitsland, België en Spanje
De jaarlijkse kosten hiervoor zijn:
 • € 995,= excl. BTW voor het onbeperkt plaatsen van profielen;
 • € 795,= excl. BTW voor maximaal 10 profielen;
 • € 495,= excl. BTW voor maximaal 5 profielen.
Indien je wel aangesloten wil zijn bij ons netwerk zonder profielen te plaatsen, dan kan dat ook. Meld je aan via dit formulier en wij voorzien je van nadere informatie. 
 

Franchisegevers

Ben je als franchisegever actief en op zoek naar nieuwe franchisenemers? Dan kan Bedrijventekoop.nl veel voor jou betekenen. Speciaal voor franchisegevers hebben wij een onderdeel op ons platform ontwikkeld waar je jouw formule kan opnemen en kunt zoeken naar potentiële gemotiveerde franchisenemers. Neem een kijkje in het franchiseoverzicht.
Ben je geïnteresseerd om zelf te adverteren? Kijk dan voor meer informatie naar onze pagina voor franchiseformules.
 

Specialist

Ben je een accountant/fiscalist, notaris, jurist, bank, participatiemaatschappij, mediator, taxateur/makelaar, verzekeraar of vermogensbeheerder? En wil je in beeld komen bij ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen? Reserveer dan een plaats onder de button specialist. Jouw organisatie komt dan tijdig onder de aandacht bij alle kopende en/of verkopende partijen in de door jou gekozen regio(‘s).
 

Online advertising

Bedrijventekoop.nl biedt mogelijkheden voor online advertising, CPM en rectangles.
Interesse? Neem telefonisch contact met ons op voor uitgebreide mogelijkheden.
 
 
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op:
 
Bedrijventekoop.nl
Vlonder 60
5427 DE Boekel

Tel: +31 (0)492 - 37 00 88
Whatsapp: +31 (0)6 8302 6519