Adverteren

Adverteren

Een bedrijf overnemen? Of wilt u juist een bedrijf verkopen? Bedrijventekoop.nl brengt kopers en verkopers van bedrijven snel en doeltreffend met elkaar in contact. Met 80.000 bezoekers per maand is Bedrijventekoop.nl de grootste overnamesite van Nederland. En we groeien nog steeds!
Hieronder vindt u de advertentiemogelijkheden per doelgroep:
 

(Startende) ondernemers

Bedrijf gezocht? Of bent u juist op zoek naar een koper voor uw bedrijf? Plaats dan een profiel op Bedrijventekoop.nl. Ga naar plaats een profiel en volg de instructies.
U hebt de mogelijkheid om uw profiel op basis van een abonnement zes maanden lang in beeld te brengen. De eenmalige kosten hiervoor bedragen:
  • € 295,= excl. BTW voor een basis profiel. Dit is een professionele plaatsing waarbij het profiel 1 maal in de nieuwsbrief wordt meegenomen.
  • € 345,= excl. BTW voor een plus profiel. Dit is een professionele plaatsing waarbij het profiel 3 maal in de nieuwsbrief wordt meegenomen.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid het profiel internationaal te laten plaatsen. Het profiel is dan niet alleen zichtbaar in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Spanje. Eenmalige kosten voor een internationale plaatsing bedragen € 495,= excl. BTW voor zowel een aankoop- als verkoopprofiel.
 

Adviseurs

Treedt u namens uw cliënten op als intermediair bij de aan- en verkoop van bedrijven? Dan kan Bedrijventekoop.nl u heel wat werk uit handen nemen. Speciaal voor overnameadviseurs hebben wij een platform ontwikkeld waar u via een persoonlijk account profielen kunt invoeren, wijzigen en verwijderen.
De jaarlijkse kosten hiervoor zijn:
  • € 995,= excl. BTW voor het onbeperkt plaatsen van profielen;
  • € 795,= excl. BTW voor maximaal 10 profielen;
  • € 495,= excl. BTW voor maximaal 5 profielen.
Ga voor meer informatie naar adviseur.
 

Franchisegevers

Bent u als franchisegever actief en op zoek naar nieuwe franchisenemers? Dan kan Bedrijventekoop.nl u veel voor u betekenen. Speciaal voor franchisegevers hebben wij een platform ontwikkeld waar u uw formule kan opnemen en kunt zoeken naar potentiële gemotiveerde franchisenemers. Neem een kijkje op het franchiseplatform.
Ga voor meer informatie naar het franchiseplatform, onderdeel voor franchisegevers.
 

Specialist

Bent u een accountant/fiscalist, notaris, jurist, bank, participatiemaatschappij, mediator, taxateur/makelaar, verzekeraar of vermogensbeheerder? En wilt u in beeld komen bij ondernemers die een bedrijf willen kopen of verkopen? Reserveer dan een plaats onder de button specialist. Uw organisatie komt dan tijdig onder de aandacht bij alle kopende en/of verkopende partijen in de door u gekozen regio(‘s).
 

Online advertising

Bedrijventekoop.nl biedt mogelijkheden voor online advertising, CPM en rectangles.
Interesse? Neem telefonisch contact met ons op voor uitgebreide mogelijkheden.
 
 
Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op:
 
Bedrijventekoop.nl
Kerkstraat 28
5427 BD  Boekel

Postbus 17
5427 ZG  Boekel

Tel: +31 (0)492 - 37 00 88
Fax: +31 (0)492 - 37 00 81