Samenwerking

Samenwerking Adcorporate partners en Bedrijventekoop.nl

 

Het kan zijn dat een partner van Adcorporate telefonisch contact met je opneemt. Hoe zit dit? Hoe komen zij aan jouw gegevens? Wij scheppen daar graag helderheid over.

 

Adcorporate en Bedrijventekoop.nl hebben een samenwerking. Dit gaat al terug naar de oorsprong. Bedrijventekoop.nl is namelijk opgericht om invulling te geven aan ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijf of die hun bedrijf willen verkopen. Bedrijventekoop.nl biedt daarvoor hèt platform om vraag en aanbod samen te brengen. Zodra partijen elkaar gevonden hebben, of zelfs een fase daarvoor kan het zijn dat er behoefte is aan informatie en antwoord op vragen.

 

Tegelijkertijd met de oprichting van Bedrijventekoop.nl is Adcorporate opgericht. De data die Bedrijventekoop.nl binnenkrijgt en waar geen overnameadviseur aan verbonden is, kunnen voorgelegd worden aan Adcorporate en zij kunnen ervoor kiezen vrijblijvend contact met je op te nemen. In eerste instantie en vooral bedoeld om te informeren of er vragen zijn over het mogelijke aan- of verkooptraject, over de waarde van je bedrijf en de te hanteren vraagprijs, over de valkuilen en aandachtspunten et cetera. Bedoeld om je te helpen.

 

In onze Algemene Voorwaarden en het privacybeleid is bovenstaande ook benoemd. Adcorporate is eveneens gebonden aan de AVG regels en zullen daarom ook te allen tijde zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.

 

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande. Neem dan contact met ons op via telefoon (0492-370088), e-mail (info@bedrijventekoop.nl), chat of Whatsapp (06-83026519).