Profile number 105706

Dé software voor marketing automation

09/12/2022 Date added

Located in

Location anonymous

General information

Sector

IT service

Type of company

Website

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Starting

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Dit bedrijf bouwt software voor marketing automation via e-mail, print & SMS voor webshops, retail & groothandels. Op die manier helpen ze klanten het maximale te halen uit hun klant data. 

Begin 2021 zijn ze begonnen aan de bouw van de SAAS oplossing, volledig in eigen beheer ontwikkeld en zodoende ook eigendom van de startup. In mei 2022 is de eerste klant live gegaan. Inmiddels draaien ze voor vijf klanten 24/7 volledig geautomatiseerde marketing campagnes. 

Er is een heldere product-focus en sales funnels, gericht op een eerste e-commerce platform, welke zijn ingericht. Daarom is het met de investering nu tijd voor de startup om op verschillende vlakken op te schalen.

Investering is benodigd voor het doorontwikkelen van product op het gebied van integraties, functionaliteit en stabiliteit. Daarnaast wordt de investering gebruikt voor uitbreiding van (online) zichtbaarheid voor het verhogen van de inbound aanvragen en ondersteunen van de Account Based Marketing (en sales). Daarnaast willen de ondernemers het salesteam met één outbound sales medewerker voor zorgen voor een continue stroom van nieuwe leads, klanten groei van de MRR.


Company activities

De marketing automation software wordt verkocht als SAAS-product. Dit betekent dat ondernemers een vast bedrag per maand betalen. Dit bedrag is gebaseerd op het aantal orders per maand, en daarmee de potentie die de klant heeft om meer omzet te behalen door marketing automation.


Unique selling points

De onderneming onderscheidt zich door het combineren van zowel e-mail, print als SMS binnen één platform. In een later stadium kunnen via een API, dan wel via Webhooks ook andere softwarepakketten worden voorzien van data. Daarbij is de volledige onboarding van de startup inbegrepen. Dat betekent dat een abonnement inclusief inrichting van het account en alle campagnes wordt aangeboden om direct maximaal resultaat aan klanten te kunnen bieden.


Other

Benodigd kapitaal:

  • €200.000,-

Investeringsbehoefte:

  • productontwikkeling (100k), online zichtbaarheid (30k), uitbreiding sales (60k), overige kosten (10k).

Maandelijkse omzet:

  • €2.500,- (MMR)

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

  • €200.000,- (ARR)

Omzet (prognose) maand 13-24:

  • €500.000,- (ARR)

Huidige maandelijkse kosten:

  • €10.000,-

Overige relevante informatie:

  • Onderneming is volledig bootstrapped opgezet en is volledig vrij van vreemd vermogen. Er is reeds 150.000,- EUR uit eigen vermogen geïnvesteerd in de software.

Dé software voor marketing automation
Region
Location anonymous
Sector
IT service
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.