Profile number 104861

Interieurbouwer Noord-Nederland

16/12/2022 Date added

Located in

Noord-Nederland

General information

Sector

Engineering

Type of company

Furniture

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Beschrijving: 

De onderneming is een interieurbouwer gevestigd in Noord-Nederland, vooral regionaal en in het noorden actief. De onderneming maakt voor zowel zakelijke klanten als particulieren maatwerk interieurs en keukens. Opdrachten komen via interieurontwerpers of architecten uit het netwerk of rechtstreeks via zakelijke en particuliere klanten.  

De onderneming onderscheidt zich door haar maatwerk, kwaliteit en kleinschaligheid waardoor er kwalitatief hoogwaardige producten vervaardigd kunnen worden.


Other

Bedrijfsvoering:
De bedrijfsactiviteiten worden vanuit een werkmaatschappij verricht. Het bedrijfspand is eigendom van een bovenliggende aandeelhouder en zal verhuurd worden aan de koper. De organisatie wordt gevormd door een zelfstandig opererend team van een 5-tal medewerkers. De directie is actief met de dagelijkse aansturing, met verkoopactiviteiten, calculatie en administratie. Het bedrijf heeft een platte organisatiestructuur en een nuchtere cultuur van doorpakken. 

Reden verkoop:
De huidige eigenaar is, na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest als ondernemer, toe aan andere activiteiten zonder personeel en zoekt een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien en die bij de cultuur van het bedrijf past. Daarbij is verkoper bereid om via een korte maar warme overdracht de werkzaamheden over te dragen.

Gestelde prijs voor de aandelen: € 500.000 (cash and debt free)


 


Interieurbouwer Noord-Nederland
Region
Noord-Nederland
Sector
Engineering
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000