Profile number 102856

Koffiezaak Spaarndammer buurt Amsterdam zoekt ondernemer!

18/10/2021 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Discos, bars

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Betreft de vestiginig van Coffee Shots Specialty coffee - Spaarndammerbuurt. Per 1 mei 2020 (of zoveel eerder als mogelijk) zal de buurt specialty coffee bar van Coffee Shots onder een andere naam verdergaan: 30ML Coffee Roasters. De koffiebar wordt sinds de opening goed bezocht door oude en vooral nieuwe bewoners uit de buurt. Die brug slaan was ook een doelstelling van het café. Voor deze vestiging zijn wij dan ook op zoek naar een nieuwe ondernemer die zich wil aansluiten bij de bewezen formule van 30ML Coffee Roasters


Company activities

Intussen is een ander initatief, een grote koffiebranderij in Amsterdam-Noord (Amsterdam Roasters) steeds meer aandacht gaan vragen. Daar ligt nu de focus: koffie branden voor bedrijven en horeca die versgebrande koffiebonen willen waarbij de koffieboeren een leefbaar inkomen wordt gegarandeerd. Met deze nieuwe richting wordt de koffiebar aan de van Noordstraat 26 per 1 mei 2020 overgedragen aan 30ML.


Unique selling points

30ML franchise biedt het comfort van een tweede huiskamer, hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek. Momenteel heeft 30ML meerdere (succesvolle) vestigingen in Nederland.

De koffie bij 30ML is speciaal. 30ML beschikt over een professionele koffiebrander waarmee de groene koffie van diverse hoogwaardige leveranciers van specialty coffee dagelijks vers wordt gebrand tot de perfecte blend of een single estate van je favoriete boon. Met de opening van de eerste zaak aan de Mariastraat in Utrecht en de verhuizing hiervan naar het Vredenburg is 30ML inmiddels een begrip in Utrecht. En ook in de rest van Nederland, want 30ML heeft de 9e plek op de nationale koffietest van het AD verworven.

30ML ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving. Daarnaast mag u gebruik maken van de nieuwe en unieke look van de formule.


Other
  • Achter een succesvolle 30L franchise onderneming staat een energieke, ambitieuze ondernemer.
  • Iemand die kansen herkent en benut op zowel de landelijke als de lokale markt.
  • Een persoon die de juiste mensen op de juiste plaats weet te zetten, maar ook iemand die in staat is om cijfers te lezen en juist te interpreteren.
  • Een ondernemer van 30ML gaat voor resultaat.
  • Om dit te bereiken kan en wil de ondernemer hard werken.

Koffiezaak Spaarndammer buurt Amsterdam zoekt ondernemer!
Region
Noord-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000