Profile number 104432

Bedrijf met expertise in civieltechnische engineering

28/03/2022 Date added

Located in

Multiple regions possible

General information

Sector

Multiple sectors

Type of company

Multiple options

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - > 50

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € > 5.000.000

Asking price

€ 0 - € > 5.000.000

Earnings before taxes

€ 0 - € > 5.000.000


Company history/background

Een klein tot middelgroot infrastructuur bureau, ter uitbreiding van het bestaande team. De werkzaamheden bevatten grondwerk en ondergrondse infrastructuur, wegenbouw en kunstwerken en Waterbouw. Het bedrijf draagt bij aan schaalvergroting voor het ingenieursbureau, om daarmee te groeien in haar werkzaamheden welke gefocust zijn op onderzoek, advisering en realisatie bij ruimtelijke ontwikkeling.


Company activities

Een multidisciplinair ingenieursbureau met een integrale aanpak. Het bedrijf is landelijk actief met een sterke positie in de Randstadregio. Het bureau heeft stabiele en positieve bedrijfsresultaten en heeft zowel de financiële slagkracht als de klantenportefeuille op orde voor verdere groei. Met zelfstandig, loyaal, geschoold en kwalitatief hoog personeel met veel ervaring in het desbetreffende kennisgebied, gecombineerd met goed gestructureerde en gedegen bedrijfsprocessen, profileert dit bureau zich als een vooraanstaand bedrijf in haar sector.


Unique selling points

Het bureau vindt haar kracht in het samenspel van specialistische kennis onder de grond, met civieltechnische, bouwkundige en planologische kennis bovengronds. Samen met haar klanten werkt het bedrijf toe naar een doelgerichte locatie- of gebiedsontwikkeling. Het bureau beschikt over een groot eigen netwerk. Dit netwerk gecombineerd met stabiele en positieve bedrijfsresultaten biedt een goede partner voor bedrijfsgroei voor beide partijen.


Bedrijf met expertise in civieltechnische engineering
Region
Multiple regions possible
Type
To buy
Turnover
0 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000