Profile number 102875

Ondernemer/crisismanager zoekt deelnamen/overnamen van bedrijven

20/10/2021 Date added

Located in

Multiple regions possible

General information

Sector

Service industry

Type of company

Multiple options

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € > 5.000.000

Asking price

€ 0 - € > 5.000.000

Earnings before taxes

€ 0 - € > 5.000.000


Company history/background

De onderneming moet minimaal 5 jaar bestaan en heeft behoefte aan een ondernemer/crisismanager die deelneemt in het aandelenkapitaal en de algehele leiding. Het bedrijf heeft behoefte aan financiering, crisismanagement en een creatieve ondernemer die van veel markten thuis is. Het bedrijf heeft ( tijdelijke ) behoefte aan opvolging van de aandeelhouders en directie. Het bedrijf heeft door de aankomende economische crisis behoefte aan een ondernemer, crisismanager die zijn sporen in de laatste 35/40 jaren bewezen en verdiend heeft in alle soorten bedrijven als belegger,ondernemer en crismanager. Wil je meer informatie reageer dan op deze omschrijving en dan kunnen wij een geheel vrijblijvend vertrouwelijk gesprek met elkaar plannen.  


Company activities

De ondernemer/crisismanager heeft deelgenomen in alle soorten bedrijven zoals: zonweringen, rolluiken, ramen en deuren, carrosseriebouw, kunststofverwerkende industrie, matrijzenmakerij, installatietechniek, broodbakkerijen, reclame buro's, bouwbedriiven, projectontwikkelingen bouw, mergelgroeven, lichtreclame, metaalindustrie, makelaardij woningen en bedrijfsmatig, zeefdruk en printing, horeca, metaal- en electronische ontwikkelingen et-etera.


Unique selling points

De ondernemer/crisismanager is een practisch gevormde persoon en heeft een juridische, fiscale, financiele, commerciele achtergrond met een dijk aan ervaring en zeer goede contactuele eigenschappen. Daarnaast heeft hij zeer goede contacten op alle niveaus in o.a. de financiele en beleggerswereld. 


Other

Bent U geinteresseerd,maak dan een afspraak en laten wij geheel vrijblijvend en vertrouwelijk met elkaar kennis maken. 


Ondernemer/crisismanager zoekt deelnamen/overnamen van bedrijven
Region
Multiple regions possible
Sector
Service industry
Type
To buy
Turnover
0 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000