Experiences of entrepreneurs

MB Adviesgroep

Joan Muyskenweg 22-2.10
1096 CJ Amsterdam

Phone number
+31 29 94 05 756

Sinds 1999 zijn wij van MB Adviesgroep actief als adviseur voor ondernemers. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de aan- en verkoopbegeleiding van horeca- en recreatieondernemingen inclusief de financiering van de deal. Daarnaast hebben wij binnen ons team ook fiscaal juristen werkzaam en daarmee bent u ook voor dealoptimalisatie bij ons aan het juiste adres. Voor recente successen verwijzen wij u graag naar ons MB Magazine.
 

Financiering

Elke ondernemer heeft om uiteenlopende redenen wel eens financiering nodig. Dit kan zijn om een bedrijf te starten of voor de overname van een andere onderneming en ook bij andere investeringen zoals in vastgoed, machines of werkkapitaal kunt u met een financieringsvraagstuk te maken krijgen. Bij MB Financieren zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van financieringen.  


Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging is vaak een intensief proces waarin vele hobbels te nemen zijn. Bij MB Adviesgroep hebben wij jarenlange ervaring in het adviseren bij en begeleiden van bedrijfsopvolging en wij staan u graag bij om het stokje zo soepel mogelijk over te dragen aan uw opvolger. 


Bedrijfsmakelaardij

Een bedrijf kopen of verkopen is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid. Het is een lastig en vaak langdurig traject, waarin u als ondernemer tal van keuzes moet maken en voor belangrijke beslissingen komt te staan. De aan- of verkoop van een onderneming kunt u eigenlijk maar één keer goed doen. Het team van MB Bedrijfsmakelaars heeft veel ervaring met aan- en verkoop van ondernemingen en wij staan u graag bij in dit proces. MB Bedrijfsmakelaars staat onder leiding van  mr. J.D.M.J. den Boer.

 

Onze vestigingen:

TEXEL
 
MIDDENBEEMSTER
 
AMSTERDAM
Bezoekadres   Bezoekadres   Bezoekadres
         
Abbewaal 1   Schoolstraat 9   Joan Muyskenweg 22-2.10
1791 WX Den Burg   1462 JC Middenbeemster   1096 CJ Amsterdam
         
T: 06 46055073   T: (0299) 40 57 55   T: (0299) 40 57 56
E: info@mbadviesgroep.nl   E: info@mbadviesgroep.nl   E: info@mbadviesgroep.nl