Profile number 65950

Kinderdagverblijf in Amsterdam aangeboden ter overname

21/08/2018 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Daycare

Legal entity

One - man business

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

100.000 - 250.000

Asking price

100.000 - 250.000

Earnings before taxes

0 - 100.000


Company history/background

Ter overname aangeboden kinderdagverblijf met 9 kindplaatsen (mogelijke uitbreiding tot 18 kindplaatsen) in de regio Noord-Holland. Algemeen Kinderdagverblijf beschikt over vergunning voor 18 kindplaatsen. Alle protocollen zijn in orde, goedgekeurd door GGD. Goede naam binnen de stad, alleen tevreden klanten door de jaren.


Company activities

Het is mogelijk om deze ruimte bij eigenaar te huren. Het kinderdagverblijf beschikt over 116,4m2. Het kinderdagverblijf heeft een vergunning voor kinderdagverblijf (gemengde doeleinden) Beneden is er mogelijkheden voor uitbreiding van nog eens 9 kinderen, wat nu gebruikt wordt als kantoor en opslag ruimte. Deze ruimte is al geschikt voor een groepsruimte, de omgevingsvergunning en de brandvergunning zijn geschikt voor 18 kindplaatsen.


Unique selling points

De warme huiselijke sfeer. Locatie ruimte is sfeervol ingericht. De klanten zijn erg tevreden. Er is veel mond op mond reclame, waardoor er nieuwe klanten zich aanmelden voor een rondleiding en inschrijving.


Other

Redenen voor overname? Eigenaar doet het weg i.v.m. haar leeftijd en wilt nu meer genieten van haar vrijheid. Cijfers Het resultaat van onderneming gedurende vele jaren blijft stabiel op 150.000,- per jaar. Verwachte resultaat voor komende jaren is hetzelfde. Er is ruimte voor groei. Het kinderdagverblijf is ter overname inclusief het inventaris welke GGD heeft goedgekeurd. Dit is de prijs zonder het ontroerend goed alleen voor inventaris en het bedrijf met bestaande klanten. Voor wie geschikt: Het bedrijf is ideaal voor een starter welke hart heeft voor de kinderen. Bedrijf zal ook ideaal zijn voor de ervaren kinderdagverblijven welke willen uitbreiden rekening houdend met 18 kindplaatsen, wat nu 1 verticale groep is en kan uitbreiden met een verticale/ horizontale of BSO groep.