Profile number 105269

Riant restaurant met ijssalon op high traffic locatie te Giethoorn

19/09/2022 Date added

Located in

Overijssel

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Leisure

Type of company

Restaurants

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

100.000 - 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Kansen moet je verzilveren. Dit is zo’n gouden kans. Vanaf nu is het mogelijk om het grootste horecabedrijf van de toeristische hotspot Giethoorn te kopen. Dit restaurant met ijssalon is instapklaar en biedt door de locatie en ruimte ongekende mogelijkheden.

Midden in Giethoorn ligt dit restaurant met ijssalon. Het bedrijf huisvest  aan een high traffic-locatie. Deze eetgelegenheid op steenworp afstand van Museum Giethoorn en de kenmerkende kerk langs het Binnenpad, is het grootste horecabedrijf van het dorp en heeft door de ligging en ruimte ontzettend veel mogelijkheden.


Company activities

Het restaurant beschikt over 200 zitplaatsen, dit is inclusief een zaal voor diner of grote groepen toeristen. Op het terras kunnen in totaal 350 gasten plaatsnemen en de capaciteit kan nog eenvoudig worden verhoogd. Op het aanwezige dakterras kunnen circa 200 zitplaatsen worden gecreëerd.


Other

De huidige eigenaar is in het bezit van meerdere bedrijven en kan niet de tijd vinden om de mogelijkheden van deze Giethoornse parel te verzilveren. Daarom ontstaat deze unieke kans. Wie zijn tanden erin zet, kan vanaf de start de hele dag geld verdienen. Van koffie met gebak, via broodjes en burgers voor de lunch, tot steaks en plates tijdens het diner. En door de toegenomen belangstelling voor binnenlands toerisme, strijkt de rijke Hollander sneller neer in plaatsen als Giethoorn.

Vraagprijs:
Onderneming € 225.000,=
Huur bedrijfspand € 61.921,= per jaar