Profile number 105065

Platform voor vertrouwenspersonen zoekt investeerder

08/02/2023 Date added

Located in

Gelderland

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Service industry

Type of company

Health care

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

100.000 - 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Wij zijn een landelijk netwerk van vertrouwenspersonen voor het MKB. Aangezien de wetgeving op het punt staat te worden aangepast, staan wij aan de vooravond van een explosieve groei. Om die groei in goede banen te leiden zoeken we een investering van € 150.000. 


Company activities

Ons verdienmodel betreft een abonnement met urenafname naar behoefte. In september 2022 staat een wetswijziging op de rol bij de Eerste Kamer die het aanbieden van een ***gecertificeerde*** vertrouwenspersoon verplicht stelt voor élke werkgever, ongeacht het aantal werknemers. NB: er zijn in Nederland zo'n 900 externe vertrouwenspersonen! De markt is dus enorm.


Unique selling points

Wij zijn voorzien van een slimme digitale infrastructuur. Agendafunctionaliteit om de match te maken tussen werknemer en vertrouwenspersoon. Vertrouwenspersonen binden zich graag aan ons vanwege de gedeelde marketing en klanten waarderen onze professionaliteit.


Other

We zoeken een investeerder voor de volgende groeistap. Let wel: we zijn in feite een startup die helemaal klaarstaat om de enorme vraag op te vangen. Ook zonder die aanpassing in de wet merken we dat er vraag is naar ons concept. Maar de wetgeving gaat de groei flink versnellen.

Het is prettig als u regelmatig kan klankborden met de ondernemer. We denken aan een individuele investeerder, kleine investeringsmaatschappij of een strategische investeerder zoals een Arbodienst.