Profile number 103994

Succesvolle voormalig ondernemer zoekt productie- en/of handelsbedrijf

21/06/2022 Date added

Located in

Multiple regions possible

General information

Sector

Multiple sectors

Type of company

Multiple options

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

> 50

Type of buyer

MBI candidate


Financial information

Turnover last financial year

2.500.000 - > 5.000.000

Asking price

0 - > 5.000.000

Earnings before taxes

0 - > 5.000.000


Company history/background

Het bedrijf is in de basis gezond en heeft een begrijpelijk product. Kwaliteit, eigen identiteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke pijlers en onderscheidende waarden voor het bedrijf. Een familiebedrijf behoort zeker tot de mogelijkheden. Bereid om met de bestaande aandeelhouder meerjarig samen te werken om de onderneming verder te brengen. 


Company activities

Lang actief geweest in eigen onderneming. Na succesvolle overname op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerlijk, energiek, zeer gedreven, hardwerkend en positief. Handelt informeel, maar wel resultaatgericht. Heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ambitieus, wil graag zijn capaciteiten gebruiken om te bouwen aan een succesvolle onderneming. Een ondernemer met een eigen, herkenbare identiteit. Doet dit niet zonder een toegewijd team. 


Unique selling points
  • Verandering, professionalisering en groei van mens en organisatie.
  • Generalist met focus op resultaten in de ruimste zin van het woord. Is in staat problemen op te lossen en structuur aan te brengen. No-nonsense en proactief.
  • Teamspeler die met veel enthousiasme en drive samen met een team toegewijde medewerkers het bedrijf naar grotere hoogte wil brengen.