Profile number 65364

Rivier cruiseschip/partyboot als toeristische attractie in Midden-Limburg

13/09/2017 Date added

Located in

Limburg

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Zeer veelzijdig en daardoor succesvol schip dat vaart op een grote Nederlandse rivier. Het schip is door de zeer deskundige eigenaar onderhouden en volledig aangepast zodat het overal kan aanleggen zonder stijgers. Door een mooie combinatie van activiteiten (rondvaarten, pendeldiensten voor fietsers en feesten en partijen) is er een hoge bezettingsgraad en dus winstgevendheid. Er wordt ook veel horeca aan boord verzorgd. Hiervoor is een team in dienst. Toch is er nog meer mogelijk maar de huidige eigenaar is meer 'kapitein en techneut' dan een marketing- of horecaman. Het uitbreiden met diner/avondvaarten, thema-vaarten en de Duitse klanten (wel varen in NL) zijn voor de hand liggende uitbreidingen. Het is daarmee ook interessant voor een horeca ondernemer of overnamekandidaat met een horeca achtergrond.


Company activities

Rondvaarten/pendeldiensten op vaste tijden. Met de mogelijkheid de fiets mee te nemen. Ook volledig af te huren voor feesten en partijen. Inclusief horeca en vaste dinervaarten. Geschikt voor 150-200 man, Bedrijven, Non-profit, Consumenten Veel fietsers, particuliere dagjesmensen en particuliere feesten en partijen en bedrijven en instellingen die een feestje of heidedag hebben.


Unique selling points

Innovatief en bijzonder schip met hoge bezettingsgraad door vele verschillende toepassingen. Zeer voorspelbare capaciteit door hoog percentage reserveringen. We hebben in onze markt weinig last van concurrenten. Er zijn twee concurrenten waarvan er 1 in het hogere segment zit en de ander een kleinere capaciteit heeft. Wij kunnen goed verkopen. Bijzonder schip met terras op dak en door ingenieuze constructie kan 'overal' worden aangelegd. Het bedrijf "draait" zonder ondernemer De huidige ondernemer vaart zelf en onderhoudt het schip. De overige werkzaamheden worden door een vast team medewerkers uitgevoerd. Wij zijn strak georganiseerd.Zeer hoge bezettingsgraad met vaste routes. Dinervaarten en uiteenlopende feesten. Het team medewerkers is zeer professioneel en zelfstandig Wij zijn met onze investeringen "up-to-date" Uitstekend onderhouden modern schip met veel zelf ontwikkelde innovaties. Wij maken handig gebruik van technologie / internet / social media.


Other

De eigenaar wil na jaren te hebben gevaren een jachthaven gaan runnen


Photos
Rivier cruiseschip/partyboot als toeristische attractie in Midden-Limburg
Region
Limburg
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000