Profile number 107761

Merk en webshop in sport- en voedingssupplementen

04/04/2024 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Retail food

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Betreft een merk met eigen webshop in sport- en voedingssupplementen, welke groot is in creatine. Het merk is opgericht in 2021 en is BOIP geregistreerd. Vanaf de start is er veel geïnvesteerd in algehele bekendheid via onder andere sociale media. Hierdoor is er een groot klantenbestand opgebouwd en is er inmiddels een volgersnetwerk van meer dan 15k volgers. 

De afgelopen 4 jaar is er veel geïnvesteerd om te groeien. Zo is de website compleet vernieuwd en is er gebouwd aan een goed inkoopkanaal met goede connecties. Het merk beschikt nu over een eigen inkoopkanaal direct bij de producent, waardoor inkoopkosten tot een minimum worden beperkt. Daarnaast is er de afgelopen jaren geïnvesteerd in online marketing om het bereik te verbreden. 

Naast het merk en de webshop zelf is er in 2023  geïnvesteerd om de verkoop te verbreden op andere platformen zoals bol.com en amazon.nl met uitstekend resultaat. De focus van de webshop heeft gelegen op groei en het aanboren van nieuwe verkoopkanalen. Er is minder aandacht besteed aan winstoptimalisatie en dat is dan ook de kans voor de nieuwe eigenaar. 


Company activities

Het merk richt zich op het leveren van hoogwaardige voedingssupplementen en gezondheidsproducten aan klanten in Nederland en België. Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, heeft het merk zich gepositioneerd als een vertrouwde bron voor diegenen die streven naar een gezondere levensstijl en betere prestaties.

De kernactiviteit van het merk omvat het inkopen en verkopen van een breed scala aan sport- en voedingssupplementen. Het bedrijf investeert in effectiviteit, veiligheid en zuiverheid van de producten. 

Naast het ontwikkelen van hoogwaardige producten, richt het bedrijf zich ook op het bieden van uitstekende klantenservice. Het bedrijf streeft ernaar om een ​​positieve en ondersteunende ervaring te bieden aan klanten door middel van snelle en efficiënte klantenservice, gedetailleerde productinformatie en nuttige adviezen over gezondheid en welzijn. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij het bedrijf. 


Unique selling points

Kwaliteit en veiligheid:

  • Het merk onderscheidt zich door zijn toewijding aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf gebruikt alleen hoogwaardige  ingrediënten en volgt strikte kwaliteitscontroleprocedures om de veiligheid en werkzaamheid van zijn producten te waarborgen. Het bedrijf koopt in via haar eigen inkoopkanaal direct bij de producent, zonder tussenleveranciers, waardoor kwaliteit nog beter gewaarborgd wordt.

Klantenservice:

  • Het bedrijf streeft naar uitstekende klantenservice en zet zich in voor het overtreffen van de verwachtingen van zijn klanten. Bieden van gedetailleerde productinformatie, nuttige adviezen en een naadloze winkelervaring om klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over hun gezondheid.

Other

De focus van de webshop heeft het afgelopen jaar met name gelegen op groei en het aanboren van nieuwe verkoopkanalen om het bereik te verbreden. Er is minder aandacht besteed aan winstoptimalisatie en daar ligt dan ook de kans voor de nieuwe eigenaar. 


Merk en webshop in sport- en voedingssupplementen
Region
The Netherlands
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
0 - 100.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

  • Enter your e-mail address below
  • If it is already known, log in or click on forgot password
  • Then fill in the response form and send it
  • We check your response and send it to the provider
  • The provider will contact you within 7 days
  • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

  • Ask your questions
  • Indicate where your interest comes from
  • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.