Profile number 107210

Full service administratiekantoor ten zuiden in de provincie Utrecht

29/11/2023 Date added

Located in

Utrecht

Also interesting for this region (s)

Zuid-Holland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Accountancy and administration

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Administratiekantoor gevestigd ten zuiden van de proncincie Utrecht, wordt ter overname aangeboden. De verkoop is ingegeven door de wens van de huidige eigenaar om zich te richten op andere activiteiten. Deze verandering biedt een unieke kans voor een strategische koper of MBI (Management Buy-In) kandidaat met kennis van de sector om een goed gepositioneerd kantoor met een stevige marktpositie en significante groeimogelijkheden over te nemen. De klanten vormen de essentie van het Administratiekantoor. Door de focus op MKB-bedrijven hebben zij een klantenportefeuille opgebouwd die zowel divers als veerkrachtig is. Het personeel van het Administratiekantoor is een van haar grootste activa. De combinatie van lange dienstverbanden, diepgaande systeem- en klantkennis, en fiscale expertise maakt het team uniek gepositioneerd om continuïteit en groei te waarborgen in de overgang naar nieuwe eigenaarschap. Voor potentiële kopers biedt de betrokkenheid en stabiliteit van het personeel een waardevolle basis voor verdere ontwikkeling en expansie van de dienstverlening.


Company activities

Het kantoor is een full service administratiekantoor i.c.m. fiscale adviespraktijk. De klanten vormen de essentie van het Administratiekantoor. Door de focus op MKB-bedrijven hebben ze een klantenportefeuille opgebouwd die zowel divers als veerkrachtig is. De verscheidenheid aan facturatiewaarden binnen het klantenbestand weerspiegelt de aanpasbaarheid en klantgerichte benadering, en belooft een gestage groei en duurzame relaties voor de toekomst.


Unique selling points

Het kantoor heeft recentelijk een transitie ingezet naar moderne automatiseringssystemen zoals Exact Online in combinatie met Elvy, wat heeft geleid tot een aanzienlijke efficiëntieslag. Daarnaast worden vanaf 1 januari 2024 de loonadministratieve werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd, wat resulteert in snelle en efficiënte service. Het administratiekantoor is trots op zijn team van toegewijde professionals, die de ruggengraat vormen van de onderneming.  


Other

Deze overname biedt een uitstekende kans voor een bestaande organisatie of MBI-kandidaat met kennis van zaken om een goed gevestigd en geautomatiseerd administratiekantoor over te nemen met een sterk klantenbestand en een veelbelovende groeipotentieel. De gedetailleerde voorwaarden zijn ontworpen om zowel koper als verkoper een duidelijk kader te bieden voor een succesvolle overdracht van het bedrijf.


Full service administratiekantoor ten zuiden in de provincie Utrecht
Region
Utrecht
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.