Profile number 106969

Goed renderend wellnesscenter

02/10/2023 Date added

Located in

Limburg

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Deze onderneming is al ruim 12 jaar actief en is inmiddels een begrip in haar verzorgingsgebied. De onderneming heeft zich ontwikkeld van lokale schoonheidsstudio tot een volwaardig wellness en schoonheidscentrum. Men is gespecialiseerd in wellness, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure, massage en verkoop & advies van hoogwaardige verzorgingsproducten. De klantenkring bestaat voornamelijk uit particulieren. Dagelijks beleeft een groot aantal gasten een volledige wellness-ervaring of maakt men gebruik van specifieke behandelingen en adviezen.

Het klantenbestand bestaat nagenoeg volledig uit particuliere klanten, echter soms ook op basis van een zakelijk arrangement. Het gemêleerde en internationale klantenbestand komt uit een straal van circa 150 km rond de vestigingsplaats van de onderneming.


Company activities

De ontwikkeling van de onderneming is thans op een punt gekomen waarbij keuzes gemaakt dienen te worden voor verdere groei en ontwikkeling. Mede voor het maken van een volgende stap wenst de huidige ondernemer de onderneming over te dragen. De overnemende partij kan met zijn of haar inzichten vormgeven aan het verdere groei- en ontwikkelingspotentieel van de onderneming. Opvolging wordt gezocht in de vorm van een strategische- dan wel een MBI-kandidaat met kennis, affiniteit en een gezonde ambitie in de branche en de markt.

De onderneming wordt gevoerd in de vorm van een eenmanszaak. Het compact en goed op elkaar ingespeelde personeelsteam bestaat uit een zevental (7) medewerkers. De eigenaar faciliteert de medewerkers en draagt zorg voor de dagelijkse leiding. De ondernemer is bovendien gaarne bereid om mede vorm te geven aan de overnamestructuur en de mogelijke overnamefinanciering.

 


Other

De onderneming is gevestigd in bourgondisch Limburg, grenzend aan zowel groen als enkele bruisende steden. Gehuisvest in een representatief, goed geoutilleerd bedrijfspand, bestaande uit diverse behandel- en relaxruimten. Het pand is eigendom van de ondernemer. Verkoop van het pand maakt in aanvang geen onderdeel uit van de transactie. Het pand kan enkel gehuurd worden.


Goed renderend wellnesscenter
Region
Limburg
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000