Profile number 106723

Gevestigde handelsonderneming in aanhangwagens

01/08/2023 Date added

Located in

Zuid-Nederland

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland

General information

Sector

Wholesale

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming is sinds 2009 actief in de verkoop van (gebruikt en nieuw), verhuur en het onderhoud van aanhangwagens, in combinatie met aanverwante dienstverlening zoals transport, bemiddelen bij verzekeringen en verkoop van onderdelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanhangwagen te leasen bij de onderneming. De onderneming heeft goede relaties met nabijgelegen bedrijven en (semi)overheidsinstanties, en zoekt graag samen met haar klanten naar de beste oplossingen voor het kiezen van de juiste aanhangwagen evenals het verhelpen van problemen door middel van reparaties. Aan klanten wordt de mogelijkheid geboden om een vrijblijvend bezoek te brengen en informatie in te winnen met een kopje koffie.


Company activities

De activiteiten van de onderneming betreffen de verkoop-, verhuur- en onderhoudsactiviteiten van aanhangwagens. Daarnaast biedt de onderneming aanverwante dienstverlening in de vorm van transport, bemiddelen bij verzekeringen en verkoop van onderdelen. Tot slot is er de mogelijkheid om een aanhangwagen te leasen.


Unique selling points

Klantgerichtheid en expertise.


Other

Verkoper staat open voor verschillende typen kopers en verschillende transactievormen. Na overname is verkoper bereid om tegen nader overeen te komen voorwaarden op inleenbasis actief te blijven binnen de onderneming ten behoeve van de overdracht van de werkzaamheden. Afhankelijk van de overeengekomen transactievoorwaarden en de wensen van de koper is een (flexibele) overdrachtsperiode van maximaal 2 tot 3 jaar bespreekbaar.


Gevestigde handelsonderneming in aanhangwagens
Region
Zuid-Nederland
Sector
Wholesale
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
To be agreed