Profile number 105082

Fitness studio + personal training in Huizen

13/02/2023 Date added

Located in

Noord-Holland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Fitness centre, sauna

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De studio in Huizen wordt per 1-1-2023 ter overname aangeboden. Om deze reden is de formule opzoek naar een franchisenemer die belangstelling heeft voor gezondheid, bewegen en sport.

 


Company activities

De studio in Huizen heeft een royale trainingsruimte met daarnaast een wachtruimte, keuken, twee kantoren en een toilet. Vanwege privéredenen wil de huidige franchisenemer/eigenaar zijn vestiging verkopen. Het betreft een fitness studio in hartje Huizen, welke in januari 2017 is gestart. Daarnaast heeft deze studio een groot en loyaal ledenbestand. De studio is gelegen aan het Plein 2000 in het centrum van Huizen, met veel (foot) traffic en parkeergelegenheid voor de deur. De studio is goed bereikbaar wat er voor zorgt dat klanten het gemakkelijk weten te vinden.

De sfeer in Huizen kenmerkt zich door rust, kwaliteit en aandacht. Klanten worden als gast ontvangen en in alle opzichten gerespecteerd. Alles is erop gericht om te zorgen dat de kostbare trainingsminuten voor de klant optimaal benut worden. Er zijn geen spiegels of harde muziek. Er is zo min mogelijk afleiding tijdens de training om ervoor te zorgen dat trainer en klant gezamenlijk een optimaal resultaat kunnen neerzetten. Als franchiseondernemer kun je je hierdoor goed concentreren op het door ontwikkelen van de klanten, trainers en studio in algemene zin.


Photos
Fitness studio + personal training in Huizen
Region
Noord-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
0 - 100.000