Company history/background
Wie het horecabedrijf binnenstapt, valt direct op dat de ruime zaak is ingericht in twee gedeelten. Aan de rechterzijde ‘Dine’, een warme en gevarieerde ruimte met zo’n 50 zitplaatsen voor uitgebreide schnitzel- en burgermenu’s, al dan niet met een goed glas Italiaanse wijn of een kop kwaliteitskoffie. Aan de andere zijde bevindt zich ‘Snacks’, de cafetaria met eveneens zo’n 50 zitplaatsen, een uitgebreide kinderhoek, aantrekkelijke ijscorner en riante bakwand.
Company activities
Het horecabedrijf meet circa 350 m² en beschikt in de huidige opstelling over circa 100 zitplaatsen. Het voorgelegen terras is gelegen op een terrein van circa 300 m² en heeft een uitermate goede bezonning.
De verkoop van het horecabedrijf betreft een activa/passiva transactie, omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam.
Unique selling points
Het betreft een discrete verkoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 175.000,=
Huurprijs: € 45.000,= per jaar
General information
- MBI candidate
- Strategic acquisition
- Investor