Profile number 104633

Producent en leverancier van eigen unieke tilhulpmiddelen

05/05/2022 Date added

Located in

Gelderland

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Overijssel
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

General information

Sector

Engineering

Type of company

Other

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Het betreft een Nederlands bedrijf dat sinds 2010 unieke hulpmiddelen ontwikkelt, produceert en verkoopt ter vermindering van de fysieke belasting van gebruikers. 
Deze hulpmiddelen spelen een belangrijke rol in het verminderen van ziekteverzuim en dragen hiermee bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en inzetbaarheid van het personeel. 
 


Company activities

De ontwikkeling, productie en verkoop worden in eigen beheer gedaan door de eigenaren. De producten zijn tot stand gekomen in samenspraak met de klant. 
De hulpmiddelen zijn tafelverplaatsers, stoelverplaatsers en aangepaste stoelen voor mensen met een fysieke beperking. Deze arbo vriendelijke producten onderscheiden zich door gebruiksgemak en kwaliteit. 
De producten worden verkocht in de zorgsector, aan conferentie- en zalencentra, scholen, kerken, horeca en bedrijven met kantine en vergaderruimtes voor het eenvoudig verplaatsen van (stapel) stoelen en tafels. 
De onderneming huurt een bedrijfspand. Hierdoor is het bedrijf eenvoudig verplaatsbaar of te integreren in de onderneming van de koper. 


Unique selling points

De producten onderscheiden zich door gebruiksgemak en kwaliteit en voldoen daarmee ook aan de hoge eisen van de ARBO. De producten zijn modulair opgebouwd en zoveel mogelijk gestandaardiseerd. 
De uniekheid van de producten en de groeiende vraag geeft een nieuwe eigenaar ruim voldoende mogelijkheden om tot verdere groei van het bedrijf te komen. 


Other

De ideale koper is een creatieve ondernemer/onderneming die kennis heeft van productie en verkoop en affiniteit heeft met de zorg. 


Producent en leverancier van eigen unieke tilhulpmiddelen
Region
Gelderland
Sector
Engineering
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000