Profile number 104476

Administratieportefeuille

04/04/2022 Date added

Located in

Limburg

General information

Sector

Service industry

Type of company

Accountancy and administration

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Te koop wordt aangeboden de administratieportefeuille van een accountantskantoor (eenmanszaak) dat zich bezig houdt met het verzorgen van financiële administraties, salarisadministratie en belastingzaken.

Klantenkring: De onderneming heeft in haar 25-jarig bestaan een solide en loyale klantenkring opgebouwd. De klantenkring van de onderneming heeft een regionale karakter en bestaat uit ± 80 bedrijfsmatige (MKB-bedrijven). De bedrijfsmatige clientèle is voornamelijk gevestigd in het directe verzorgingsgebied van de onderneming (Limburg).

Werkzaamheden: De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de financiële administratie, het opzetten van een administratie, de salarisadministratie en de aangiften BTW, IB, VPB voor ondernemingen en ondernemers. De salarisadministratie is uitgegeven aan een daartoe gespecialiseerd bureau.


Company activities

Personeel: Naast de onderneemster is er één parttime personeelslid in dienst van de onderneming.

Kantoor: De onderneming is gevestigd in een tot kantoorruimte verbouwd deel van het privé onroerend goed. Het is niet wenselijk dat het kantoor na overdracht op de huidige locatie gehuisvest blijft.

Reden voor verkoop: De onderneemster heeft er voor gekozen, gezien de levensfase, haar leven een andere invulling te geven.


Unique selling points

Geschikt voor: Opvolging wordt gezocht in de vorm van een MBI-kandidaat met een sterke toekomstvisie dan wel een bestaand administratie- of accountantskantoor dat een portefeuille wenst over te nemen.

Overdracht: Verkoopster is bereid om na de bedrijfsoverdracht gedurende een nog nader te bepalen periode werkzaam te blijven binnen de onderneming om zodoende de overdracht soepel te laten verlopen.

Aangeboden belang: De verkoopster wenst de administratieportefeuille te verkopen.


Administratieportefeuille
Region
Limburg
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000