Profile number 104263

Limousine verhuur (landelijk operationeel)

16/02/2022 Date added

Located in

Zuid-Nederland

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

General information

Sector

Transport

Type of company

Taxi business

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Reeds 10 jaar actief met eigen materieel (stretch limousines) opererend vanuit Midden en Zuid-Nederland met een verzorgingsgebied dat reikt tussen Amsterdam - Utrecht - Arnhem en Maastricht - Brussel - Antwerpen - Vlissingen met uitspattingen daarbuiten.  Draaiend op 2 eigenaren en 5 tot 10 oproepkrachten (ZZP / 0-uren oproepkrachten) zijn wij zeer flexibel en efficient ingericht waarbij werken op afstand of vanuit huis prima mogelijk is. Ook kunnen wij snel schakelen in tijden van crisis (zoals corona) door kostentechnisch snel te schakelen en bij een positief sentiment (nu sinds februari 2022) weer explosief te kunnen groeien qua boekingen. Hoogseizoen is voor ons altijd 1 maart t/m 31 oktober waarbij voornamelijk de woensdag t/m zondag goed geboekt zijn. 


Company activities

De verhuur van stretch limousines is in eigen beheer en we treden op als tussenpersoon voor andere limousine bedrijven i.v.m. de grote hoeveelheid aan aanvragen. Het bedrijf is goed te runnen door 1 persoon met meerdere chauffeurs op oproepbasis en een efficiënt boekingsproces. Daarnaast is drank verkoop tijdens de ritten een zeer interessant onderdeel en worden we vaak ingezet voor TV, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeesten, bruiloften, communies, kinderfeestjes, uitvaarten, promotie ritten, pendeldiensten en meer.  90% van de klanten elke maand zijn nieuw en 10% terugkerend/regelmatig boekend. 


Unique selling points

We beschikken online over meer dan 10 websites met diverse merknamen, focus regio's en hebben beschikking over de enige legale limousine voor 9 tot 16 personen. Dit is ook niet meer te realiseren via de RDW, dus hij is en blijft voor altijd de enige goedgekeurde limousine voor 9 tot 16 personen. Alle andere limousines in de Benelux zijn goedgekeurd voor maximaal 8 personen. Dit maakt deze limousine een zeer winstgevende factor binnen ons bedrijf. Door onze zeer goede online vindbaarheid, zijn wij opererend in de top van de markt in onze branche en is er nog zeer veel ruimte voor groei door nog verder de SEO te optimaliseren en evt. andere unieke voertuigen toe te voegen. Mobiel werken zonder vast kantoor is ideaal in deze branche, daar er vrijwel geen kantoorbezoeken nodig zijn en alles op afstand wordt geregeld. Contact met klanten gaat via ons boekingssysteem met geautomatiseerd betalingssysteem, professionele offertes en alle aanvragen worden automatisch ingeschoten via de mail.


Other

Kansen voor onvernemende partij:

  • De onderneming is ongoing busines en volledig operationeel met dagelijkse boekingen. 
  • Fungeren als boekingskantoor met het verder uitbreiden van het wagenpark
  • Als financiele basis zijn er 5 unieke stretch limousines waarmee vanuit eigen huis wordt gereden. Deze branche maakt gebruik van ZZP en oproepkrachten 0 uren. Geen FTE risico's, maar kan uiteraard wel.
  • De websites worden volledig SEO geoptimaliseerd opgeleverd en genereren +- 5000 aanvragen per jaar. Potentie zit op 7500 aanvragen als corona geen factor meer is.
  • Wij maken beperkt tot geen gebruik van betaalde marketing
  • Zeer flexibel bedrijf waardoor zelfs in corona tijd er een mooi resultaat is geboekt.

Reden van verkoop: 
Focus op ander bedrijf van verkoper in een andere branche die de volledige aandacht vereist.  

Mogelijk kopersprofiel

  • Strategische partij die haar positie in personenvervoer wil versterken.
  • Iemand die hier nieuw in wil stappen en een compleet draaiende portefeuille wil overnemen en dus direct aan de slag kan.

Photos
Limousine verhuur (landelijk operationeel)
Region
Zuid-Nederland
Sector
Transport
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000