Profile number 104179

Partner gezocht voor opleidingen- en coachingsbedrijf (franchisegever)

02/02/2022 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Service industry

Type of company

Training / education

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De markt van opleidingen, training en coaching is enorm in beweging. De vraag groeit. De organisatie is een licentiehouder van een unieke coachingsmethodiek in Nederland en België. Er wordt samengewerkt met een landelijk netwerk van ruim 30 franchisenemers (coachbedrijven). De ondernemer zoekt een partner om de verdere uitbouw en groei van de organisatie te realiseren en op een later moment de onderneming aan koper over te dragen. 


Company activities

Rondom de methodiek is een breed palet aan programma's ontwikkeld die in de markt worden gezet. Opdrachtgevers zijn bedrijven, scholen, zelfstandigen en particulieren. Klanten kunnen live én middels de online leeromgeving (digitaal) programma's volgen.  De aangesloten franchisenemers betalen een vaste fee per maand plus een afdracht op basis van de omzet.


Unique selling points

Een mooi gepassioneerd bedrijf met een unieke methodiek die onderscheidend in de markt is. Er is voldoende potentie en ruimte in de markt om de organisatie flink door te laten groeien. 


Other

De voorkeur gaat uit naar een ondernemende partner die ervaring heeft in de opleidings- en coachingmarkt en een goed netwerk heeft. Iemand die het een uitdaging vindt om de organisatie door te laten groeien naar een volgende fase van marktontwikkeling.  Volledige overname op een later tijdstip behoort tot de mogelijkheden. Ook voor een investeerder met ervaring in opleiding en training is dit bedrijf interessant.


Partner gezocht voor opleidingen- en coachingsbedrijf (franchisegever)
Region
The Netherlands
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
To be agreed