Profile number 104066

Rustieke Bar-Restaurant op eigen grond! in Pinoso (Regio Alicante)

26/08/2022 Date added

Located in

Spain

General information

Sector

Leisure

Type of company

Restaurants

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

 • MBI candidate
 • Strategic acquisition
 • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Dromen komen uit! Een prachtig historisch gebouw tussen de amandelen, olijven en wijnstokken, een geweldig uitzicht én op fietsafstand van een welvarend dorp. Dit unieke object is zeker een bezoek waard! De bar heeft een strategische ligging op enkele kilometers van een welvarend dorp. Het dorpscentrum is per fiets of wandelend via een rustige weg te bereiken. In dit pittoreske dorpje dat kenmerkend is voor het binnenland van Spanje, zijn zowel de lokale bevolking als de buitenlandse bewoners erg actief. Er zijn veel mensen op straat, de terrasjes zitten vol en de markten worden druk bezocht. Het landschap is typisch voor de regio: glooiende heuvels, naaldbomen en een mix van fruitbomen en wijnstokken. Het perceel van 5886m2 ligt geheel vrij en is compleet omheind. Midden op het perceel vind je een rustiek en karakteristiek pand. Alleen de buitenmuren verklappen nog dat dit pand al meer dan 200 jaar oud is - verder is het pand geheel gerestaureerd.


Company activities

De bar (met volledige licentie) heeft als enige in de directe omgeving een groot terras in de buitenlucht met een prachtig uitzicht over vallei. Het voorterras heeft 80 zitplaatsen en het zijterras vergroot de capaciteit met 25 plaatsen. De binnenkant van het pand bestaat uit het bargedeelte van 11m2 en een zit/restaurant gedeelte van zo'n 40m2 (25 ruime zitplaatsen). Ook vind je een nette industriële keuken van zo'n 19m2.


Unique selling points

Achter het restaurantgedeelte vind je een inpandige een woonstudio van 36m2 met een privé patio van 29m2. De studio heeft prachtig gerestaureerde muren van de oude stenen en kent een hoog afwerkingsniveau. De woonstudio is de ultieme kans om je bedrijf op te starten zonder de extra kosten van het huren of kopen van een huis in het dorp. Indien dit niet gewenst is, kan de studio omgetoverd worden tot een extra eetzaal (waarvoor een licentie aanwezig is) of gebruikt worden als opslag (waarvoor het nu gebruikt wordt).


Other

Alles aan dit object is nieuw of gerenoveerd en en voldoet aan de huidige eisen. Alle licenties zijn in orde. Het personeel is ingewerkt en een lijst met huidige leveranciers en vakmensen (electriciens, loodgieters etc.) kan worden overgenomen. Al met al een extreem interessant object zonder verrassingen - je kan per direct je investering terug verdienen!


Rustieke Bar-Restaurant op eigen grond! in Pinoso (Regio Alicante)
Region
Spain
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
250.000 - 500.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

 • Enter your e-mail address below
 • If it is already known, log in or click on forgot password
 • Then fill in the response form and send it
 • We check your response and send it to the provider
 • The provider will contact you within 7 days
 • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

 • Ask your questions
 • Indicate where your interest comes from
 • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.