Profile number 102182

Te Koop: Zonwering en onderhoudsbedrijf in het oosten van het land

02/04/2021 Date added

Located in

Oost-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Furniture store

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

MBI candidate


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Een bedrijf met een zeer goede naam en faam die zich over vele jaren van haar bestaan heeft bewezen. Het aantal produkten en diensten is de jaren door sterk uitgebreid en wel op een dusdanige manier dat er voldoende opdrachten verspreid over het gehele jaar zijn. Er wordt gewerkt met moderne middelen die volledig ingericht in twee bedrijfsauto's zijn opgeslagen. Met behulp van deze moderne materialen wordt gewerkt aan het afleveren van een constante hoge kwaliteit voor onze klanten. Uitbreiding van het personeelsbestand is daarom al enige tijd belangrijk voor de volgende stap van dit enerverende bedrijf.


Company activities

Zoals eerder genoemd het productenpakket heeft steeds gezorgd voor groei van het bedrijf. Alle mogelijke soorten van zonweringen voor binnen en buiten is toegevoegd aan een keur van terrasoverkappingen en serredaken. Het gehele "buitenleven" pakket wordt zodoende door ons geleverd en geplaatst. Een andere tak binnen het dienstenpakket bestaat uit alle mogelijke werkzaamheden die zich in het woongebouw bevinden. Het leveren en monteren van pvc-vloeren maar ook vloerbedekking en gordijnen maken hier onderdeel vanuit. Om het gehele dienstenpakket compleet te maken verzorgen wij ook het schilderwerk en aanvullende/bijbehorende onderhoudswerkzaamheden.


Unique selling points

Door het aanbieden van dit grote dienstenpakket wordt de klant/opdrachtgever in alle mogelijke opzichten ontzorgd. De mogelijkheid om dit allemaal in eigen beheer uit te voeren zorgt namelijk voor veel flexibiliteit. Bovendien zorgt dit voor een constante en hoge kwaliteit van de geleverde diensten.


Te Koop: Zonwering en onderhoudsbedrijf in het oosten van het land
Region
Oost-Nederland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed