Profile number 101839

All-in Autowascentrum te koop

17/08/2020 Date added

Located in

Overijssel

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Car dealer, service station

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Een All-In Autowascentrum bevindt zich op een unieke locatie met een ruime kavel. Het bedrijf bestaat inmiddels twee jaar en er is een ruime potentie om te groeien en het bedrijf naar eigen wens in te richten. Het bedrijf beschikt over twee wasstraten en een ruime werkplaats inclusief kantoren en accessoires als stofzuigerplein en wasboxen. Het bedrijf heeft een gevarieerde klantenkring van bedrijven en particulieren. Dit zijn zowel passanten als omwonenden. Het bedrijf staat te koop wegens persoonlijke omstandigheden van de eigenaar.


Company activities

Het bedrijf richt zich voornamelijk op het wassen van auto's. De ruime werkplaats biedt genoeg ruimte om bijvoorbeeld garage en/of showroom activiteiten te ontplooien.


Unique selling points

De begrootte wasaantalen worden nog niet gehaald. De wasstraten hebben veel capaciteit over om door te groeien naar een marktleiderspositie in de regio. Dit All-In Autowascentrum is uniek in de regio en naar eigen wens verder in te richten.


Other

Het bedrijf staat te koop wegens persoonlijke omstandigheden van de eigenaar. De eigenaar werkt naast zijn bedrijf bij een non-profit organisatie en zal daar zijn carriere vervolgen. 


All-in Autowascentrum te koop
Region
Overijssel
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
To be agreed