Profile number 101821

Franchisen als accountant of controller

01/02/2021 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Service industry

Type of company

Accountancy and administration

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Starting

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company activities

We werken met de beste software en bieden waarborging voor de continuïteit van uw dienstverlening. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden in het verkrijgen van het door u gewenste klantenbestand. De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie en tenslotte enorme inkoopvoordelen.


Unique selling points

Als franchisenemer hier ben je toekomstbestendig Deze franchisegever is met inmiddels ruim 60 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking.


Other

Deze franchisegever wil een organisatie zijn, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo "fun" en trots te ervaren met hun eigen bedrijf. Ziet u hier mogelijkheden voor u als accountant of controller reageer dan en wij nemen contact met u op.


Franchisen als accountant of controller
Region
The Netherlands
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000