Profile number 100848

Succesvolle Damesmodezaak, centrum grote plaats Noord-Brabant

22/06/2020 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Clothing store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming bevindt zich op een unieke toplocatie in het centrum van een grote plaats. Op een verkoopvloeroppervlak van 210 m2 wordt al jaren een uitstekende omzet gerealiseerd.


Company activities

Er is een unieke collectie damesmode samengesteld welke zich duidelijk onderscheidt. Het marktgebied bevindt zich in het midden-middenhoog segment. Een evenwichtige prijsopbouw van het assortiment  is hierin belangrijk. De ondernemer staat zelf niet op de verkoopvloer, maar houdt zich bezig met de grote lijnen. De bedrijfsleidster vormt met haar team het gezicht in de markt en samen zorgen zij voor veel klantenbinding. Kortom het is een, in grote mate, zelfsturend team, dat reeds jaren zorgt voor een uitstekend resultaat.


Unique selling points

De onderneming onderscheidt zich door advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en men beschikt over een groot vast klantenbestand. De klanten worden met diverse promotionele activiteiten benaderd, die vaak voor een grote respons zorgen.


Other

De overname betreft een activa transactie. Overdracht van aandelen is bespreekbaar. De overnamesom bestaat uit, voorraad, inventaris/inrichting en goodwill. De verkoper is bereid om gedurende de overdrachtsperiode zorg te dragen voor een correcte overdracht.


Succesvolle Damesmodezaak, centrum grote plaats Noord-Brabant
Region
Noord-Brabant
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed