Profiel nr. 67877

Onderneming op één of meerdere disciplines beveiliging, toegangscontrole, CCTV of brand. Met een sterke voorkeur voor brandmeldinstallaties.

26/09/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Installatiebedrijf

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever:

De organisatie richt zich op beveiliging, CCTV, inbraak, toegangscontrole, brandmeldsystemen, intercom. Door versterking van het team wordt nu totale gebouwautomatisering aangeboden door ook  klimaatautomatisering, verlichting, zonwering etc. in het pakket op te nemen. Gericht wordt op de utiliteitsprojecten alsmede de industriële markt. Projecten worden in geheel Nederland uitgevoerd. De organisatie beschikt over eigen technici voor installatie, inbedrijfstellen, beheer en 24/7 service. VEB gecertificeerd, NEN-EN ISO 9001:2015, VCA** 2008/5.1


Activiteiten van het bedrijf

Trackrecord:

Langjarige en vast klantenbestand dat gestaag groeit. Groeiend vast personeelbestand met gebruik making van een flexibele schil. De ondernemers hebben langjarige ervaring en een achtergrond in beveiliging, installatietechniek en gebouwautomatisering.


Onderscheidend vermogen

Toegevoegde waarde:

Projecten succesvol afronden. De klanten ervaren persoonlijke relatie binnen een flexibele en oplossingsgerichte organisatie. Er kunnen totaaloplossingen geboden worden met kennis vanuit eigen huis.


Overig

Ambitie:

Zelfstandige uitbouw van de meet- en regelactiviteiten. Versnelde groei met de overige activiteiten door overname van een passende organisatie en hiermee de totaaloplossing verder te verspreiden.


Onderneming op één of meerdere disciplines beveiliging, toegangscontrole, CCTV of brand. Met een sterke voorkeur voor brandmeldinstallaties.
Regio
Zuid-Holland
Branche
Bouw
Type
Te koop gevraagd
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.