Installatiebedrijf in het zuiden van Nederland dat gespecialiseerd is in w-werkzaamheden; met name cv-installaties, koelinstallaties en loodgieterswerk

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Installatiebedrijf

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming verricht met name w-werkzaamheden. Veelvoorkomende activiteiten zijn de installatie van cv-installaties, de installatie van koelinstallaties en loodgieterswerk. Daarnaast beschikt het bedrijf over een onderhouds-afdeling. Het personeel is F-gassen gecertificeerd en het bedrijf beschikt het liefst over het SCIOS certificaat.


Overig

Binnen de onderneming zijn maximaal 10 medewerkers werkzaam. De onderneming is gevestigd in de regio Zuid-Nederland, binnen de driehoek Tilburg – Weert – Mol. Bedrijven in Zuidoost Brabant worden ook overwogen. Aandelentransactie of activa/passiva-transactie behoren beide tot de mogelijkheden. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.