MBI kandidaat zoekt (familie) bedrijf in regio Drenthe

Drenthe

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond

Gedreven ondernemer zoekt MBI mogelijkheid, voor gehele of gedeeltelijke overname aandelen Ik ben een creatieve ondernemer die enthousiast wordt van nieuwe mogelijkheden. Jarenlang heb ik mijn eigen kantoor binnen de financiële dienstverlening gerund, dat was uitgegroeid tot een van de succesvolste kantoren uit de regio. Omdat ik het tijd vond om mijn horizon te verbreden, heb ik in 2018 mijn kantoor overgedragen. Na een periode van rust zou ik graag mijn ondernemerschap voortzetten binnen een regionale organisatie en vanuit dat startpunt verder uitbouwen (al dan niet gezamenlijk met de huidige eigenaar).


Activiteiten van het bedrijf

Als MBI kandidaat kom ik graag in contact met mogelijkheden waarbij ik mijn creatieve, persoonlijke en commerciële aanpak kan inzetten.  Voorkeuren; Regio Noord/Oost Nederland Omvang organisatie + 5 FTE Sector: maakindustrie / dienstverlening / zorg  Geen startup, geen internationale focus, geen retail 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.