Succesvolle ondernemer zoekt een productie- en/of handelsbedrijf

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Agri-food

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
2.500.000 - 5.000.000

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond

Zeer succesvolle ondernemer zoekt ter (gedeeltelijke) overname een productie- en/of handelsbedrijf (import/export) in een B2B/B2C-omgeving. Deze ondernemer is een ervaren oud-ondernemer in de voedingsmiddelenindustrie en investeerder in consumentenartikelen. Meerdere malen heeft hij bewezen dat hij groei van organisatie en mens kan realiseren. Het bedrijf is dynamisch en er moet een uitdagende doelstelling te formuleren zijn. Het bedrijf bevindt zich bijvoorbeeld in een groei- en/of volwassen fase en er is een ambitie om verder te groeien en/of professionaliseren. 


Activiteiten van het bedrijf

Branche

Productie- en/of handelsbedrijf in de (ingrediënten voor) voedingsmiddelen, consumentenartikelen en/of aanverwante activiteiten.

 

Karakteristiek

Verandering, professionalisering en groei, van mens en organisatie. Bij voorkeur met internationale potentie en behoefte aan versterking commercie. B2B-markt, gericht op consument in de vorm van private label eveneens passend.

 

Cultuur

Wil graag contact met alle medewerkers uit het bedrijf en het beste uit ze halen en ze betrekken. De aanwezigheid van een goede managementlaag is essentieel. Kernwoorden: ondernemend, analytisch, innovatief, sterk klant- en kwaliteitsbewustzijn.

 

Regio vestiging

Bij voorkeur binnen een uur rondom regio Eindhoven, grotere afstand geen belemmering. Internationaal actief heeft de voorkeur, reizen geen probleem.

 

Grootte/Levensfase

>10 werknemers bij een meer handelsgeoriënteerde onderneming/snelle groei, >20 bij een meer productie-georiënteerde onderneming. Groeiend of volwassen en toe aan een volgende stap.

 

 


Onderscheidend vermogen

De persoon

Sterke leider, hands-on en commerciële mentaliteit. Verkoopt met passie en ondernemerschap de producten van zijn onderneming aan zijn internationale klanten. Haalt zijn voldoening uit het realiseren van bovengemiddelde resultaten met zijn team.

 

Werkervaring

Heeft een succesvol bedrijf opgebouwd en verkocht. Dit bedrijf is producent van ingrediënten en internationaal actief als toeleverancier van de voedingsmiddelenindustrie.

Tevens ervaring als internationaal verkoopdirecteur.

 

Opleiding/cursussen

Universitair opgeleid

 

Specialiteit

Creëren van waarde door vanuit een eigen visie en een duidelijk doel met gemotiveerde medewerkers aan de slag te gaan. Realiseert groei door focus op het gestelde doel en gaat daar recht op af, samen met zijn team. Realiseert groei door product- en marktontwikkeling.

 

Financiering

Door de verkoop van zijn eigen onderneming is de ondernemer financieel onafhankelijk en bewust van de waarde van een onderneming. Hij wil en kan naast de overname van een belang ook investeren in de groei van de onderneming. Bereid om naar een gedeeltelijke en/of volledige overname te kijken.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.