Profiel nr. 67379

Ervaren all-round directeur/ondernemer met ruime eigen middelen zoekt klein tot middelgroot handels/productiebedrijf

10/10/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Handelsonderneming

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond
Ervaren all-round directeur/ondernemer in loondienst zoekt klein of middelgrote handels- of productieonderneming. Direct toegang tot €150K eigen geld en voor de juiste propositie indien nodig additioneel kapitaal. Zijn kennis en ervaring liggen op het gebied van het vergroten van omzetgroei en winstgevendheid dmv het toepassen van innovatie en professionalisering. Hij draagt graag (gedeelde) eindverantwoordelijkheid en voorziet zijn rol in het bedrijf als de persoon 'achter het stuur'.  Sleutelwoorden die zijn rol beschrijven: groei realiseren, waarde toevoegen, organiseren, professionaliseren, coachen medewerkers, team speler, klanten/ commerciële activiteiten/ lange termijn focus, hands-on meewerken, scoren/ winnen, veranderingsmanagement.

Activiteiten van het bedrijf
Interesses van kandidaat aangaande activiteit van het over te nemen bedrijf zijn breed.  Een profielschets van het over te nemen bedrijf: - Bevindt zich in een b2b markt - groothandelsbedrijf/handelsonderneming eventueel icm stuk producti - mogelijke interessante markten, maar niet exclusief; industrie, medisch, dienstverlening Het bedrijf moet voldoende groot zo, zodanig dat een directeur/ceo/dga eenn fulltime baan heeft binnen het bedrijf. Een verlieslatend bedrijf met potentie kan mogelijk ook interessant zijn. 

Overig
Overig: Kandidaat is woonachtig in de provincie Brabant. Gezocht wordt naar een onderneming binnen een straal van 60 kilometer rondom Tilburg. Afhankelijk van de situatie gaat de voorkeur uit naar een gefaseerde overname. Reacties worden vanzelfsprekend zeer vertrouwelijk behandeld. Desgewenst wordt op voorhand een geheimhoudingsovereenkomst getekend.

Ervaren all-round directeur/ondernemer met ruime eigen middelen zoekt klein tot middelgroot handels/productiebedrijf
Regio
Nederland
Branche
Groothandel
Type
Te koop gevraagd
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.