Accountantskantoor gevestigd in Nijverdal zoekt overnamepartner

Overijssel

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Accountancy, administratie en belastingadvies

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het accountantskantoor is sinds 2010 gevestigd in Nijverdal en met ingang van 2014 in ons bedrijfspand. Als eigenaar heb ik ruime ervaring met zeer kleine (zzp), maar ook zeer grote ondernemingen tot aan ongeveer 250 miljoen euro omzet. De zeer grote bedrijven betroffen alle in DGA structuur ondernemingen al dan niet met een raad van commissarissen.


Activiteiten van het bedrijf

Wij houden ons bezig met accountancy en fiscale dienstverlening in de breedste zin van het woord. Onze klanten bestaan uit MKB-bedrijven en zzp'ers in een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Nijverdal. Wij verichten ook opdrachten uit op het gebied van rendementsverbetering, kostprijsanalyse en omzetanalyse.


Onderscheidend vermogen

Ons onderscheidend vermogen is dat ik eigen financiële software maak voor specificieke doelgroepen. Een ander onderscheidend vermogen is dat wij korte lijnen hanteren en breed onderlegd zijn op gebied van accountancy en fiscale werkzaamheden. Op deze wijze kunnnen we efficiënt en effectief samenwerken met onze MKB-klanten.


Overig

Bij voorkeur is het kantoor in een straal van 30 km gelegen rondom Nijverdal en zijn de activiteiten verplaatsbaar. Het zou ook mijn voorkeur genieten als een gefaseerde overdracht van cliënten plaats vindt.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.