Hotel gezocht met meer dan 30 kamers.

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Bedrijfshistorie / achtergrond

Hotel te koop gevraagd. Dit hotel moet meer dan 30 kamers hebben en alle faciliteiten voor de bediening van de gasten tip top in orde hebben. Het object kan overgenomen worden inclusief stenen. Locatie van het hotel is ook belangrijk. Het liefst aan de kust, meer, haven, rivier of andere mooie A locatie.


Activiteiten van het bedrijf

Het hotel mag ook een zalencentrum hebben waarin netwerkbijeenkomsten, lezingen en of trouwerijen end kunnen worden gehouden. Eventueel inclusief zwembad, sauna, solarium, minigolfbaan en goed restuarant met bar. De combinatie van het ontvangen van zakelijke en touristische klanten geeft de voorkeur. 


Onderscheidend vermogen

In nader overleg met de eigenaar kunnen we de min/verbeterpunten of pluspunten van het hotel bespreken. Mogelijkheden voor bijvoorbeeld een scale-up fase zijn aanwezig.


Overig

Het hotel / bedrijfspand het liefst met privé woongedeelte gelegen aan (groot) vaarwater, ontbijtrestaurant, restaurant, bar, serre, 30+ kamers, jachthaven, terrein aan het water met meerdere terassen, groenvoorzieningen en gratis eigen parkeerplaatsen.

Het tekenen van een NDA is geen bezwaar. Als de vraagprijs reëel is t.o.v het aangeboden object kan er snel geschakeld worden. Neem voor het maken van een afspraak of een telefonische eerste vrijblijvende kennismaking contact met mij op. Ik hoor graag van u.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.