Gedreven en ambitieuze CEO is op zoek naar gezonde, (kleine) product-georienteerde onderneming om verder uit te bouwen

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Gezondheidszorg

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

De kandidaat:  Gedreven en ambitieuze CEO is op zoek naar een gezonde onderneming om die gezamenlijk verder uit te bouwen en naar een hoger niveau te brengen. Deze MBI-kandidaat heeft een succesvolle carrière binnen de ICT/ fintech opgebouwd. Dagelijks leiding gegeven binnen (inter-)nationale ondernemingen met alle daarbij behorende verantwoordelijkheden, P&L, commercie, operations, processen en projecten. Teambuilder, coach en hands-on persoon. Sterk in en ruime ervaring met start-up/ scale-up, groeimanagement in de technologie in combinatie met diensten. Tweemaal succesvol een bedrijf opgezet en laten groeien tot een gezonde EBITDA. Commercie heeft altijd 50% of meer van de kandidaat zijn aandacht en tijdsbesteding gehad.


Activiteiten van het bedrijf

Zijn voorkeur gaat uit naar een kleine product georiënteerde onderneming waarbij groei centraal staat, denk hierbij aan startup/ scaleup bedrijven of jonge MKB bedrijven. Met klein wordt bedoelt max 10 FTE. Innovatie/ productontwikkeling staat centraal. Voorkeur voor de nieuwe wereld/ technologieën. Groei kunnen realiseren is heel belangrijk. Type klant/ markt is B2B o.b.v. langdurige contracten/ relaties. Geen hele lange sales cycles bij voorkeur. Diensten rondom het fysieke product aanbieden kan tot de mogelijkheden behoren. Product kan zijn; zelf ontwikkeld of een agentschap van een of meerdere producten. Gezien kennis en interesse zijn m.n. de financiële markt en gezondheidszorg markt interessant. Overige markten zijn overigens niet bij voorbaat uitgesloten als er aansluiting is op eerder benoemde punten. Afzetmarkt is in principe Nederland. Doel is om door verdere innovatie, professionalisering de omzetgroei en winstgevendheid, sterk, te vergroten.


Overig

De MBI-kandidaat is woonachtig in de regio Brabant. Gezocht wordt een onderneming binnen een straal van 60 kilometer rondom Tilburg. Afhankelijk van de situatie en voorkeur vanuit de verkopende partij gaat de voorkeur uit naar een gefaseerde overname. Reacties worden vanzelfsprekend zeer vertrouwelijk behandeld. Desgewenst wordt op voorhand een geheimhoudingsovereenkomst getekend. Kandidaat heeft beschikking over vrije liquide middelen om te investeren. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.