Ambitieuze en ervaren salesmanager zoekt gezonde onderneming in automotive sector

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Gedreven en ambitieuze salesman is op zoek naar een gezonde onderneming om over te nemen en verder uit te bouwen. Deze MBI-kandidaat heeft een succesvolle carrière bij nationale en internationale bedrijven achter de rug. Dagelijks leiding gegeven met alle daarbij behorende verantwoordelijkheden, processen en projecten. Zijn voorkeur gaat uit naar een onderneming in de automotive sector waar de eigenaar denkt aan verkoop vanwege leeftijd of geen opvolging heeft in het familiebedrijf.

 

 


Activiteiten van het bedrijf

De kandidaat is geïnteresseerd in een onderneming in de automotive sector met een portfolio van was of poetsbedrijf, caravan of camperstalling of autotransport voor particulier, verzamelaar of bedrijf. Bij voorkeur gevestigd in Zuid West Nederland. Doel is om met behoud van arbeidskracht het bedrijf verder uit te bouwen, omzet te vergoten en indien nodig te moderniseren.


Overig

Kandidaat is woonachtig in de regio Rijnmond, gezocht wordt naar een onderneming binnen een straal van 50/75 kilometer rondom de woonplaats. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.