Strategische partij zoekt machinebouwer/producent met eigen product/merk

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Profiel koper: Onze opdrachtgever heeft een bestaande organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bewerken van metalen plaatwerk voor de industriële sector. Een van de sterke kanten van onze cliënt is zijn ervaring om productieprocessen op te zetten, ze efficiënt te maken en te houden alsmede het aanboren van nieuwe markten. De transactievorm kan zowel een 100% overname zijn als een gefaseerde over-name. Bijvoorbeeld door de verkopende ondernemer binnen 3 jaar uit te laten treden. Zo ook kan de verkoper in dienst van het bedrijf blijven.


Activiteiten van het bedrijf

Profiel gezochte onderneming: De onderneming die gezocht wordt is bij voorkeur een machinebouwer of producent van apparaten met een eigen product en/of merknaam. De branche waarin het bedrijf actief is, is bij voorkeur een branche die in het verlengde ligt van de huidige activiteiten van de koper. Voorbeelden van sectoren waar positief tegenaan wordt gekeken zijn industrie, machinebouw, tuinbouw, agrarische sector en de offshore industrie.


Onderscheidend vermogen

Omvang en werknemers: Wat betreft de omvang van de beoogde overname is men op zoek naar een onderneming met een jaarlijkse omzet van circa € 500.000 tot € 1.000.000. Het aantal medewerkers bevindt zich bij voorkeur tussen de 3 á 5 personen. Locatie: De gezochte onderneming bevindt zich idealiter in Oost-Brabant.


Overig

Onze opdrachtgever heeft middelen vrijgemaakt ten behoeve van de beoogde overname. Daarnaast hecht hij veel waarde aan de ideeën van verkoper over de transactiestructuur, dit zal samen met de huidige eigenaar worden besproken. Reacties worden zeer vertrouwelijk behandeld, desgewenst wordt op voorhand een geheimhoudingsovereenkomst getekend. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.