Profiel nr. 65786

Snel groeiend, innovatief uitzendbureau wil groeien middels overname

22/01/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond
De eigenaren van het bedrijf hebben 15 jaar ervaring in de uitzendbranche waarvan ze er al 7 voor zichzelf werken. Het kerngebied van het bedrijf betreft Noord-Brabant, waar ze ook meerdere vestigingen hebben. Omdat het bedrijf rijp is voor een volgende stap zijn de eigenaren op zoek naar een overname om versneld door te groeien.

Activiteiten van het bedrijf
De onderneming, ABU-lid, houdt zich bezig met diverse aspecten in de uitzendbranche. Ze doet aan payrolling, detachering en werving & selectie. Sectoren waarin ze uitzenden zijn onder andere techniek, sales en horeca. Voor 2018 verwachten ze tussen de 1.200 tot1.500 mensen te gaan verlonen (payroll).

Onderscheidend vermogen
De onderneming onderscheidt zich door innovatief te zijn op het gebied van solliciteren en werven. Het bureau was een van de eersten op het gebied van motivatievideo's en heeft een zeer moderne vacature-portal. Verder heeft de onderneming ook nog een eigen opleidingsbedrijf dat zich bezighoudt met praktijkgericht opleiden in de diverse sectoren waar ze personeel levert.

Overig
De over te nemen onderneming bevindt zich bij voorkeur in Brabant of anders in Gelderland, Utrecht of Noord-Limburg. Idealiter binnen een straal van 50 km rondom Den Bosch. Afhankelijk van de situatie en voorkeur vanuit de verkopende partij is een gefaseerde overname mogelijk, zo ook een volledige overname in 1 keer. Reacties op het profiel worden uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld. Desgewenst wordt op voorhand een geheimhoudingsovereenkomst getekend.

Snel groeiend, innovatief uitzendbureau wil groeien middels overname
Regio
Noord-Brabant
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
1.000.000 - 2.500.000